Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Stekerbare meterkast aansluitdoos draagt bij aan hoog bouwtempo, de installateur beslist.

11-07-2019

Bij de bouw van een groot studentencomplex in Amsterdam-Zuidoost worden wekelijks 40 woonunits gestort. Een flink bouwtempo dus. En dat vraagt om slimme oplossingen. Van den Pol is vanaf het begin af aan nauw betrokken bij het project.

Lees meer

Circulaire renovatie voor Groenendijk Bedrijfskleding

11-07-2019

Door de groei zocht Groenendijk Bedrijfskleding een groter bedrijfspand. "Dat wilden we zo duurzaam en circulair mogelijk renoveren," zegt directeur Marien Groenendijk. "Daarom was bij de selectie van bouwpartners de bereidheid samen te experimenteren een belangrijk criterium." Voor elektrotechniek, verlichting, domotica, geluidsinstallatie, toegangscontrole, inbraak, CCTV, datanetwerk en intercom werd daarom Van den Pol Elektrotechniek geselecteerd.

Lees meer

Dept Agency, dynamiek op huisvestingsgebied.

11-07-2019

Dept Agency is actief op het snijvlak van ontwerp, digitale techniek, data, (digital) marketing, strategie, branding en e-commerce. Dept heeft een voorkeur voor gebouwen met een industriële "look and feel" zoals het Amsterdamse hoofdkantoor. De verbouwing van een verdieping betekende een eerste kennismaking van Van den Pol.

Lees meer

Laagdrempelig alarmeringssysteem voor MCi

11-07-2019

Mirror Controls international (MCi) is wereldmarktleider in actuatoren; appartuur voor afstellen en inklappen van autospiegels. Het komt regelmatig voor dat medewerkers vroeg of juist laat alleen aan het werk zijn in het testlab of de werkplaats. "Als ze iets overkomt, is er niemand om alarm te slaan." Hiervoor zochten ze een oplossing, als vaste E-Partner werd de vraag aan Van den Pol gesteld.

Lees meer

Circulariteit corebusiness voor Theo Pouw Groep

11-07-2019

In een economie waar circulariteit steeds belangrijker wordt, staan de activiteiten van de Theo Pouw Groep in het middelpunt van de belangstelling. De Theo Pouw groep investeert fors om op het gebied van milieuprestaties beter te presteren dan de markt. Om die voorsprong te behouden, krijgt optimalisatie van procesinstallaties alle aandacht. "Al vele jaren ondersteunt Van den Pol ons daarbij, "zegt directeur Alexander Pouw.

Lees meer

'De Zuidas is vertrouwd terrein voor ons'.

10-07-2019

Na NoMA House is Hourglass het tweede prestigieuze project aan de Zuidas waar Van den Pol verantwoordelijk is voor alle elektrotechnische installaties. Het markante uiterlijk van Hourglass heeft impact op de installaties.Ook de verschillende functies maken dit tot een uitdagend project.

Lees meer