Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Zichtbaar groene stroom opwekken?

12-11-2021

De opbrengstpiek van een PV-installatie ligt gemiddeld op 1 juli. Rond 1 januari wordt de minste zonne-energie opgewekt. Op dat moment leveren windmolens juist het meeste rendement. Reden voor ons om onze dienstverlening uit te breiden met de Windwokkel. 

Lees meer

Merkbeleving staat centraal bij Schaap en Citroen

25-10-2021

Van den Pol is regelmatig betrokken bij de ver- en nieuwbouw van Schaap en Citroen filialen, een gerenommeerde specialist in juwelen, diamanten en horloges. Om aantrekkelijk te blijven voor het winkelend publiek worden filialen regelmatig aangepast en vernieuwd. 

Lees meer

Oog voor detail met vertrouwde partners

21-10-2021

Samen met Heembouw trok Van den Pol ook bij dit project op, de realisatie van de nieuwbouw van Yari Hair & Cosmetics in Berkel en Rodenrijs. Voor het nieuwebedrijfspand van in totaal 9.200 m2 is Van den Pol bij de Yari-nieuwbouw verantwoordelijk voor de complete E-installatie plus LED-verlichting. "Die is voorzien van...

Lees meer

Woningen de Linden Rijswijk

09-07-2021

Rijswijk krijgt er weer een heel nieuwe woonwijk bij : RijswijkBuiten. Tot 2026 worden er zo'n 3500 nieuwe en duurzame woningen gebouwd. Van den Pol is verantwoordelijk voor de E-installatie en slimme LED-verlichting in de algemene ruimte en stallingsgarage van de appartementen, maisonettes en patiowoningen. 

Lees meer

36 appartementen Eemerald een robuuste Eyecatcher op een mooi plekje aan het water

15-06-2021

Van den Pol Elektrotechniek zette bij Eemerald haar brede specialisme in, met onder meer de complete E-installatie, brandmeldvoorziening, laadpaalvoorbereiding em bekabeling voor de parkeerliften. "Op de daken liggen 66 PV-panelen, "vertelt projectleider Timo Jooren. "En ook de LED-verlichting met sensoren in de parkeergarage en algemene ruimtes draagt bij aan de duurzaamheid. Verlichting brandt standaard op 10% en schakelt alleen bij beweging vol op. Dat levert een mooie besparing op."

Lees meer

Van den Pol helpt KNRM het hoofd boven water te houden

14-06-2021

Je kan simpelweg een bedrag doneren om een goed doel te steunen, maar je kunt ook aanbieden om je expertise in te zetten, om die organisatie te helpen de kosten naar beneden te brengen. Dat laatste doen wij bij Van den Pol. De komende drie jaar gaan we vijftig boothuizen en vier gebouwen van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij naar nul-op-de-meter brengen. Wim van den Pol, directeur van Van den Pol Elektrotechniek; "We gaan de KNRM helpen met iets waar ons bedrijf goed in is."

Lees meer