Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Samenwerking bij nieuwbouw distributiecentrum H&M Nederland

24-04-2020

Wanneer je als bouwteam met elkaar optrekt moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Bouwteams zijn Van den Pol Elektrotechniek niet vreemd. Ook bij onze business unit Retail werken we in bouwteams om te zorgen dat de retailers zo kort mogelijk gesloten zijn.

Lees meer

Renovatie Stedin Delft - Verduurzaming versnelt verder

04-04-2020

Het gerenoveerde Stedin-complex heeft nu energielabel A. "Het is een goed voorbeeld van wat op dit moment technisch mogelijk is op het gebied van verduurzaming. Steeds vaker ondersteunen wij vastgoedeigenaren daarbij. Door de overheidsverplichting zal deze ontwikkeling versnellen."

Lees meer

Wonen in een slim huis, domotica vergroot het wooncomfort van bewoners.

30-03-2020

De appartementen op de kop van het Oosterdokseiland worden ruimschoots voorzien van domotica, oftewel slimme technologie in huis. 'Domotica vergroot het wooncomfort van bewoners."

Lees meer

De Kwekerij Utrecht - Slim en duurzaam op vertrouwd terrein

04-03-2020

Van den Pol is bij de Kwekerij in Utrecht verantwoordelijk voor de energievoorziening van de 318 studentenstudio's.

Lees meer

Tijdwinst door stekerbare primeur - Rachmanioff

04-03-2020

132 Woningen in een groene omgeving. Van een zestigerjarenkantooruitstraling naar een vriendelijk woongebouw. Deze woningen aan het Rachmanioff in Utrecht worden gerealiseerd in het oude stadskantoor van Utrecht. Naast aanleg van de complete E-installatie zet Van den Pol Elektrotechniek ook bij dit project haar brede duurzame specialisatie in.

Lees meer

Gedateerd kantoorgebouw wordt eigentijdse, duurzame werkomgeving.

04-03-2020

Kantoorgebouw De Walvis wordt ingrijpend gerenoveerd om het weer zijn oorspronkelijke karakter terug te geven en tegelijk te voldoen aan alle eisen van deze tijd. Ook bij dit binnenstedelijke project is Van den Pol betrokken.

Lees meer