Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

All- Electric en all-LED, 400 studentenwoningen Utrecht Science Park

09-10-2020

Bij de 400 studentenwoningen op het Utrechtse Science Park speelt Van den Pol als vaste partner van Jan Snel een vertrouwde rol. "Wij waren verantwoordelijk voor alle elektra plus de data-, CCTV- en intercominstallatie", zegt projectleider Sebas L'Ortye. "Ook de 300 PV panelen zijn door ons geinstalleerd. Het maximale aantal, omdat de warmtepompen veel ruimte innemen op de daken. Het studentencomplex is all-electric en all-LED. "Elke verdieping heeft een middenge3deelte voor algemeen gebruik. De inrichting ervan kreeg veel aandacht. Voor de keuze van sfeerspots is onze afdeling retail ingeschakeld."

Lees meer

Het slimme woonconcept voor Little C

09-10-2020

Als vertrouwde co-maker is Van den Pol Elektrotechniek actief op meerdere woonprojecten van ERA Contour.

Little C kenmerkt zich door een grote variëteit. "Appartementen, lofts, studios's, geen woning is hetzelfde. Een aantal bewoners koos voor het slimmer woningconcept dat Van den Pol aanbiedt. "Dit pakket wordt steeds populairder, "aldus Bob Oostendorp, Business Unit Leider Woningbouw.

Lees meer

300 All-electric studio's voor studenten in 5 maanden

15-07-2020

In E&W Installatietechniek uitgave juli-augustus 2020 een leuk artikel met achtergrondfoto's van het project met 300 studentenwoningen te Eindhoven die samen met Jan Snel zijn gerealiseerd. 

 

Lees meer

De Walvis - Blikvanger op Bickerseiland

13-07-2020

Maarsen Groep schakelde Van den Pol recent in voor nieuwbouwprojecten NoMA House en Hourglass aan de Amsterdamse Zuidas. "Maar ook complexe binnenstedelijke renovaties zijn voor ons vertrouw terrein," zegt projectleider Roelf van Wolfswinkel. Ook in De Walvis is Van den Pol verantwoordelijk voor alle E-voorzieningen. 

Lees meer

Hourglass Amsterdam - Maatwerk in een zandloper

13-07-2020

De zuidas is vertrouwd terrein voor Van den Pol. Eerder waren we al betrokken bij de nieuwbouw van NoMA House. In het naastgelegen Hourglass is Van den Pol verantwoordelijk voor de E-installatie, CCTV, toegangscontrole- , inbrak-, video-intercom-, brandmeld- en ontruimingsinstallatie. "Sensorgestuurde LED-verlichting en PV-panelen dragen bij aan het BREEAM Excellent- certificaat,"zegt projectleider voor Van den Pol Robin van Eijndthoven. 

Lees meer

Gezamenlijke kennis en ervaring als ijzersterke troef

03-06-2020

Al vele jaren ondersteunt Van den Pol SiccaDania B.V. Nederland, leverancier van procesinstallaties voor de zuivel- en zetmeelindustrie. "We kennen elkaars werkwijze en hebben aan een half woord genoeg. Ook in de toekomst willen we blijven groeien en doen dat graag met vertrouwde partners zoals Van den Pol. "

Lees meer