Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Slim en duurzaam

Van den Pol helpt organisaties om duurzamer te worden. Bij onze oplossingen staat rendement voor klanten altijd centraal. Duurzaamheid moet passen in een gezonde, op continuïteit gerichte bedrijfsvoering.

Met sensoren en slimme schakelingen beperken wij het energieverbruik. Datzelfde geldt voor optimaal afgestelde meet- en regelapparatuur. Ook de inzet van ledverlichting levert substantiële energiebesparing op.

Na besparing is het zelf opwekken van zonne-energie een volgende stap. Ruim vijfentwintig jaar ervaring met zonnepanelen geeft Van den Pol een kennisvoorsprong waarvan klanten de vruchten plukken. Desgewenst ontzorgen wij volledig, inclusief de subsidieaanvraag. Monitoring en onderhoud garanderen dat een solarinstallatie veilig is en de beoogde opbrengst blijvend wordt gehaald.

Mede door bovenstaande maatregelen kan het merendeel van de bestaande gebouwen zonder bouwkundige ingrepen naar energielabel C worden gebracht. Veel eigenaren gaan een stap verder en streven naar label A. Dan staat er echt een groen gebouw. Als gezond bedrijf kan en wil Van den Pol ook financieel participeren in verduurzaming bij onze klanten, bijvoorbeeld via ESCo’s.

Als het gaat om duurzaamheid nemen wij ook zelf onze verantwoordelijkheid. Als meest duurzame elektrotechnisch installateur van Nederland is Van den Pol gecertificeerd volgens de hoogste trede van de CO2 Prestatieladder. Een onafhankelijke instantie controleert elk jaar de voortgang van onze duurzame inspanningen.