Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Segro Park Amsterdam, uitgekiende mix van besparen en opwekken

08-05-2020

De ontwikkeling van Sergo Park Amsterdam Airport, een hoogwaardig en duurzaam logistiek bedrijvenpark nabij Schiphol is in volle gang. Sinds de start in 2016 nam dit grootschalige nieuwbouwproject een vlucht. Afgelopen februari werd de derde fase turnkey opgeleverd. Een mijlpaal.Van den Pol Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de E-installaties en verlichting in LC2 en LC3.

Lees meer

OurDomain Amsterdam - vertrouwd terrein voor Van den Pol Elektrotechniek

04-05-2020

Studentenwoningen zijn voor Van den Pol Elektrotechniek vertrouwd terrein. "We hebben er al ruim 5.000 geïnstalleerd, zowel prefab-units als traditionele bouw". Zegt projectleider Theo Severs.OurDomain in Holendrecht is een van de projecten met studentenwoningen waar Van den Pol op dit moment aan het werk is. 

Lees meer

Samenwerking bij nieuwbouw distributiecentrum H&M Nederland

24-04-2020

Wanneer je als bouwteam met elkaar optrekt moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Bouwteams zijn Van den Pol Elektrotechniek niet vreemd. Ook bij onze business unit Retail werken we in bouwteams om te zorgen dat de retailers zo kort mogelijk gesloten zijn.

Lees meer

Renovatie Stedin Delft - Verduurzaming versnelt verder

04-04-2020

Het gerenoveerde Stedin-complex heeft nu energielabel A. "Het is een goed voorbeeld van wat op dit moment technisch mogelijk is op het gebied van verduurzaming. Steeds vaker ondersteunen wij vastgoedeigenaren daarbij. Door de overheidsverplichting zal deze ontwikkeling versnellen."

Lees meer

Wonen in een slim huis, domotica vergroot het wooncomfort van bewoners.

30-03-2020

De appartementen op de kop van het Oosterdokseiland worden ruimschoots voorzien van domotica, oftewel slimme technologie in huis. 'Domotica vergroot het wooncomfort van bewoners."

Lees meer

De Kwekerij Utrecht - Slim en duurzaam op vertrouwd terrein

04-03-2020

Van den Pol is bij de Kwekerij in Utrecht verantwoordelijk voor de energievoorziening van de 318 studentenstudio's.

Lees meer