Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Zorgcomplex Boshuis

11-07-2022

Naast studentenwoningen realiseren we als vertrouwde partner samen met Daiwa House Modular Europe regelmatig zorgcomplexen met als meest actuele opdrachtgever ouderenzorgorganisatie De Wever. Aan de Bredaseweg in Tilburg werd een complex gerealiseerd met daarin 128 zorgappartementen en heeft een totale vloeroppervlakte van ca 9.500 m2 en biedt huisvesting een bewoners uit verschillende woondoelgroepen. 

Lees meer

Big data, augmented reality en digital twin

16-06-2022

In de industriële automatisering zijn data onmisbaar. "Denk aan gegevens over grondstof, energie en water; over uitval, afval en output,"zegt onze business unit leider Ronald Kiens. "Al deze informatie maken we inzichtelijk, bijvoorbeeld via een dashboard. Op basis van deze gegevens zijn gerichte aanpassingen mogelijk. Zo testen we ....... 

Lees meer

Maximaal zicht op millimeterwerk

15-06-2022

De bestaande verlichting bij Hametec voldeed niet langer en eigenaar HansLekkerkerker besloot tot een ingrijpende upgrading. Bij de uitvraag aan GRB lag de lat hoog. Resultaat; met gemiddeld 500 lux is het nieuwe lichtniveau zelfs vergelijkbaar met dat op een kantoorwerkplek. Het lichtniveau is meer dan verdrievoudigd terwijl het energieverbruik 30% lager ligt. Lekkerkerker: "Ik kan iedereen deze investering aanraden."

Lees meer

SAWA; een revolutionair houten woongebouw in Rotterdam

03-05-2022

Op de Lloydpier in Rotterdam staat een bijzonder project op het punt van beginnen.Met SAWA willen ontwikkelaars Nice Developers en ERA Contour bewijzen dat circulair bouwen met hout ook in de hoogbouw mogelijk is.
Bij SAWA is Van den Pol Elektrotechniek verantwoordelijk voor de E-installatie in de appartementen en algemene ruimtes. “Van den Pol is vaste co-maker van ERA Contour. We weten wat we aan elkaar hebben en dat is een cruciaal voordeel bij een innovatief project als dit. Om verrassingen uit te sluiten, maken we gezamenlijk een mock-up. Die geeft vooraf tot detailniveau inzicht in het gebouw en de installaties.

Lees meer

Gezondheidscentrum, kinderdagverblijf en basisschool in één gebouw

29-04-2022

Cortese Care is een vertrouwde partij voor Van den Pol Elektrotechniek. In het verleden zijn regelmatig projecten voor deze opdrachtgever gerealiseerd. Bij Het Dok was alle ruimte voor onze expertise. “Naar aanleiding van
het bestek hebben wij een aantal alternatieven voorgelegd”, zegt projectleider Wout van Heerdt.

Lees meer

"Onze mensen denken echt anders over veiligheid."

29-03-2022

Op woensdag 30 maart 2022 vindt alweer de zesde editie plaats van de Bewust Veilig-dag. Veiligheid en veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is ook te lezen in... 

Lees meer