Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Topklassers geven Van den Pol nieuwe energie

19-10-2023

De gemiddelde leeftijd bij Van den Pol is 38 jaar. Belangrijk voor dit lage getal is de eigen bedrijfsschool. Deze Topklas zorgt voor een continue instroom van jonge medewerkers. "Goed voor dit bedrijf en voor de samenleving. Die kan niet zonder technisch talent."

Lees meer

Technisch talent wordt de nieuwe elite

17-10-2023

Steeds meer installateurs starten een eigen bedrijfsschool. Een goede zaak, stelt Terpstra, die eerder een bezoek bracht aan de Van den Pol - Topklas. "Het bedrijf gaat voor de beste studenten. MboRijnland borgt de kwaliteit, de praktijkopleiding vindt plaats in eigen huis met hybride docenten. Een schoolvoorbeeld, letterlijk en figuurlijk."

Lees meer

Nieuw licht in Transpolis

17-10-2023

Veel vastgoedeigenaren verduurzamen hun portefeuille. Effectieve maatregel is het vervangen van conventionele verlichting door led. "Dit heeft een aantrekkelijke terugverdientijd én is zichtbaar voor huurders. Lagere kosten gaan gepaard met beter licht."

Lees meer

Besparen en opwekken

05-10-2023

Daiwa House en Van den Pol zijn vertrouwde partners. "We installeren veel modulaire projecten van Daiwa House, waaronder grootschalige studentenhuisvesting", aan het woord Sebas L'Ortye, onze vaste projectleider voor Daiwa projecten. "In de loop der jaren hebben we samen al zo'n 6.000 studentenwoningen gerealiseerd, in binnen- en buitenland. Door actuele projecten in Delft, Amsterdam en Tilburg loopt de teller verder op. "

Lees meer

DC Nabuurs - Duurzame stadsdistributie

14-07-2023

De toekomst is all-electric en dat geldt ook voor de transportsector. Daarom benadrukt het nieuwe Nabuurs-distributiecentrum het belang van het specialisme van Van den Pol Elektrotechniek. “De laadpunten voor elektrische vrachtwagens bij de laaddocks zijn door ons aangelegd, net als die voor personenauto’s op het parkeerterrein”, zegt projectleider John Gielen. “Er is een afzonderlijke verdeler geïnstalleerd voor de laadvoorzieningen. Dat maakt toekomstige uitbreiding eenvoudig.

Lees meer

Project aan het Water

14-07-2023

Bij project Aan het Water kreeg onze expertise al in een vroeg stadium alle ruimte. “Met de richtlijnen van de opdrachtgever als uitgangspunt hebben we samen met adviseur IMWes het installatieontwerp bepaald.
Zo zijn kwaliteit en prestaties geborgd. Ook geeft het ons een voorsprong bij de realisatiefase,” aldus onze projectleider van project Aan het Water, Jan van den Brink. 

Lees meer