Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Besparen en opwekken

Foutloos in het zicht

Daiwa House  en Van den Pol zijn vertrouwde partners. "We installeren veel modulaire projecten van Daiwa House, waaronder grootschalige studentenhuisvesting", aan het woord Sebas L'Ortye, onze vaste projectleider voor Daiwa projecten. "In de loop der jaren hebben we samen al zo'n 6.000 studentenwoningen gerealiseerd, in binnen- en buitenland. Door actuele projecten in Delft, Amsterdam en Tilburg loopt de teller verder op. "

Verschillende bouwsystemen
Ook bij utilitaire nieuwbouw door Daiwa House zijn we betrokken. "Regelmatig worden dan verschillende bouwsystemen gecombineerd. Denk aaan sportcomplexen waarbij kleedruimtes opgebouws zijn uit modules, terwijl voor de gymzalen het Movix-systeem wordt toegepast. Recent is deze bouwwijzie ook gebruikt bij het NPEC-laboratorium op de campus van de Universiteit Utrecht."

Bij Mammoet is eveneens gekozen voor Movix. "Hierbij worden prefab  vloer- en dakelementen gecombineerd met stalen kolommen waardoor een gebouw de gewenste hoogte krijgt." Bij het project is veel ruimte onze inbreng. "Met het projectbudget als basis hebben we het complete installatieontwerp gemaakt en uitgevoerd. In nauw overleg met Mammoet is binnen de oorspronkelijke planning nog een aantal aanvullende wensen gerealiseerd. 

Lees hier het complete artikel over Mammoet uit Stedenbouw - 781  Vorige bericht Volgende bericht