Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Nieuw licht in Transpolis

BREEAM Excellent en A+ voor markant kantoorcomplex

CFP Green Buildings ondersteunt klanten bij gebouwverduurzaming. Ook ontwikkelde het bedrijf de Green Buildings Tool die inzicht geeft in kansrijke maatregelen. Onder de opdrachtgevers bevinden zich grote vastgoedeigenaren zoals Unifore. “Wij brengen maatregelen in kaart en geven inzicht in investeringen en terugverdientijd,” zegt senior consultant Youp van der Zande. Bij de verduurzaming van de Unifore-portefeuille doet CFP een beroep op Van den Pol. Bijvoorbeeld bij Transpolis, een markant kantoorcomplex in Hoofddorp. Hierbij sparde CFP al in een vroeg stadium met Van den Pol. “Door onze gezamenlijke ervaring ontstaat snel inzicht in de impact van maatregelen op het Energielabel en de BREEAM-score. Daarna wordt een gedetailleerd plan opgesteld.”

In Transpolis verving Van den Pol alle oude TL-armaturen door led met sensoren. “Nieuwe plafonds met standaard armaturen bleken voordeliger dan maatwerkarmaturen. Het vervangen van de plafonds gebeurde onder regie van Van den Pol.”

Het is cruciaal dat huurders zo min mogelijk overlast ervaren. “Dat is bij Transpolis zonder meer gelukt. Van den Pol kreeg veel complimenten over hun werkwijze.” Transpolis is nu BREEAM Excellent-gecertificeerd en heeft Energielabel A+.

 

Lees meer over verduurzaming van Transpolis in onze PULS

   Vorige bericht Volgende bericht