Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Topklassers geven Van den Pol nieuwe energie

Fris uit de ogen, recht op de stoel

De gemiddelde leeftijd bij Van den Pol is 38 jaar. Belangrijk voor dit lage getal is de eigen bedrijfsschool. Deze Topklas zorgt voor een continue instroom van jonge medewerkers. "Goed voor dit bedrijf en voor de samenleving. Die kan niet zonder technisch talent."

"Goed opgeleide jonge medewerkers zijn een vereiste om klanten te kunnen blijven bedienen," aldus Wim van den Pol. Begin deze eeuw werd de kwaliteit van de instroom problematisch. "Met alleen een bedrijfsschool in de avonduren duurde het te lang op medewerkers op te leiden tot zelfstandige monteur. Daarom zijn we in 2006 gestart met een dagopleiding."

Schot in de roos
In deze Topklas gaan jongeren een dag in de week naar school en werken de overige dagen. "In samenwerking met mboRijnland leiden we op voor een erkend diploma. Zo'n eigen bedrijfsschool vergt een forse investering. Maar al vanaf de start bleek het een schot in de roos. De Topklas zorgt voor een continue instroom van jonge monteurs. Daarmee helpen we niet allen dit bedrijf maar ook de maatschappij; die kan immers niet zonder technische talent."

Welke eigenschappen Van den Pol zoekt bij nieuwe Topklassers? 
Lees het in het artikel in onze PULS 

   Vorige bericht Volgende bericht