Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Het bedrijf

Wat in 1935 is begonnen als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de markt. Ruim tachtig jaar ervaring geeft Van den Pol een ijzersterk fundament: utiliteitsbouwgebouwbeheerindustriële automatiseringretailwoningbouw en beveiliging & ICT.

Kernwaarden van ons bedrijf

Kenmerkend is de nuchtere bedrijfscultuur van aanpakken zonder blabla. Betrouwbaar, direct en integer. Medewerkers krijgen vrijheid en vertrouwen. Er is veel aandacht voor hun ontwikkeling en het opleiden van jong talent.

Beste in energiebesparing

Als familiebedrijf met oog voor de omgeving is de focus op duurzaamheid vanzelfsprekend. Door energiebesparing en - opwekking voor klanten en bij de eigen bedrijfsvoering, met het hoogste niveau op de CO2-Prestatieladder.

Kenmerkend in klantrelatie

In lange klantrelaties komen onze kennis en kenmerken het best tot hun recht. Niet snel een project en weer door, maar zorgen dat techniek optimaal blijft functioneren. Samen met opdrachtgevers heeft Van den Pol een uitgebreid portfolio aan projecten opgebouwd.

Verwachtingen overtreffen

Voldoen aan verwachtingen is voor Van den Pol niet genoeg. We willen de verwachtingen van klanten overtreffen, zodanig dat zij optreden als onze ambassadeurs.

Daarom is de Net Promoter Score (NPS) een belangrijke graadmeter. Deze methode meet de tevredenheid en loyaliteit van klanten via een korte, eenduidige vraag: zou u ons aanbevelen bij anderen? Een rapportcijfer geeft aan hoe waarschijnlijk zij dit vinden. Op basis hiervan wordt een gemiddelde waardering bepaalt: de NPS.

Hoe hoger de score, des te waarschijnlijker dat klanten ons aanbevelen. Een NPS boven de nul is neutraal, meer dan 50 is een excellente score. Dat is ons doel. Wij zijn transparant over onze voortgang bij het realiseren van deze ambitie. Daarom vindt u hier de actuele NPS.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan ook eens ons corporate magazine, vol met mooie projecten die we hebben opgeleverd.

Heb je vragen over ons bedrijf, neem dan contact met ons op.