Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Dienstverlening Utiliteitsbouw

Maatwerk in energiebesparing door innovatieve ideeën en gedegen advies bij uw ontwerp

De ontwerpen van Van den Pol zijn maatwerk, compleet afgestemd op uw wensen en eisen. Als adviserende partij is Van den Pol in staat om mee te denken over de meest innovatieve en energiezuinige installaties. Niet zelden weet Van den Pol verbetermogelijkheden aan te wijzen in bestekken. En ook als in de uitvoering van een project blijkt dat extra energiebesparing mogelijk is, zal Van den Pol niet aarzelen daarop te wijzen.

Werkwijze bij installeren

Van den Pol Utiliteitsbouw heeft alles in eigen beheer. Dat betekent voor u één aanspreekpunt, een efficiënte manier van werken en afspraken die nagekomen worden. Dat vinden wij belangrijk. De monteurs van Van den Pol hebben de juiste vakkennis en praktijkervaring, zodat wij kunnen garanderen dat wij installaties afleveren die werken en ook blijven werken.

Onderhoud van elektrotechnische installaties

Comfort, energiezuinigheid en gemak staan voorop bij onze installaties. Het is belangrijk dat deze installaties goed werken en ook blijven werken. Om dat te kunnen garanderen, is periodiek onderhoud aan uw elektrotechnische installaties van groot belang. Ook hierbij kan Van den Pol u verder helpen.

Meer weten over utiliteitsbouw?

Wilt u meer weten over utiliteitsbouw, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over wat de mogelijkheden zijn.