Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

300 All-electric studio's voor studenten in 5 maanden

15-07-2020

In E&W Installatietechniek uitgave juli-augustus 2020 een leuk artikel met achtergrondfoto's van het project met 300 studentenwoningen te Eindhoven die samen met Jan Snel zijn gerealiseerd. 

 

Lees meer

De Walvis - Blikvanger op Bickerseiland

13-07-2020

Maarsen Groep schakelde Van den Pol recent in voor nieuwbouwprojecten NoMA House en Hourglass aan de Amsterdamse Zuidas. "Maar ook complexe binnenstedelijke renovaties zijn voor ons vertrouw terrein," zegt projectleider Roelf van Wolfswinkel. Ook in De Walvis is Van den Pol verantwoordelijk voor alle E-voorzieningen. 

Lees meer

Hourglass Amsterdam - Maatwerk in een zandloper

13-07-2020

De zuidas is vertrouwd terrein voor Van den Pol. Eerder waren we al betrokken bij de nieuwbouw van NoMA House. In het naastgelegen Hourglass is Van den Pol verantwoordelijk voor de E-installatie, CCTV, toegangscontrole- , inbrak-, video-intercom-, brandmeld- en ontruimingsinstallatie. "Sensorgestuurde LED-verlichting en PV-panelen dragen bij aan het BREEAM Excellent- certificaat,"zegt projectleider voor Van den Pol Robin van Eijndthoven. 

Lees meer

Gezamenlijke kennis en ervaring als ijzersterke troef

03-06-2020

Al vele jaren ondersteunt Van den Pol SiccaDania B.V. Nederland, leverancier van procesinstallaties voor de zuivel- en zetmeelindustrie. "We kennen elkaars werkwijze en hebben aan een half woord genoeg. Ook in de toekomst willen we blijven groeien en doen dat graag met vertrouwde partners zoals Van den Pol. "

Lees meer

Van den Pol bruist van leergierige jongeren

12-05-2020

Waar het ene leerbedrijf een of twee vmbo'ers voor een snuffelstage binnenhaalt, kiest Van den Pol het liefst voor een stevige groep uit alle windrichtingen. Bovendien is er een bedrijfsschool die 38 BBL'ers in drie jaar tijd van nul technische kennis naar een officiële mbo-4diploma Elektrotechniek opleidt. 

Lees meer

Berenkuil Eindhoven, 300 Studentenwoningen in vijf maanden tijd

10-05-2020

Van den Pol Elektrotechniek is expert als het gaat om studentencomplexen.  "We hebben al meer dan 5.000 studentenwoningen geïnstalleerd en dat aantal neemt snel verder toe", zegt projectleider Sebas L'Ortye." Vaak gaat het om modulaire projecten met Jan Snel Modulaire bouw,  maar we zijn ook actief in traditioneel gebouwde studentenwoningen. 

Lees meer