Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Van den Pol bruist van leergierige jongeren

12-05-2020

Waar het ene leerbedrijf een of twee vmbo'ers voor een snuffelstage binnenhaalt, kiest Van den Pol het liefst voor een stevige groep uit alle windrichtingen. Bovendien is er een bedrijfsschool die 38 BBL'ers in drie jaar tijd van nul technische kennis naar een officiële mbo-4diploma Elektrotechniek opleidt. 

Lees meer

Berenkuil Eindhoven, 300 Studentenwoningen in vijf maanden tijd

10-05-2020

Van den Pol Elektrotechniek is expert als het gaat om studentencomplexen.  "We hebben al meer dan 5.000 studentenwoningen geïnstalleerd en dat aantal neemt snel verder toe", zegt projectleider Sebas L'Ortye." Vaak gaat het om modulaire projecten met Jan Snel Modulaire bouw,  maar we zijn ook actief in traditioneel gebouwde studentenwoningen. 

Lees meer

Segro Park Amsterdam, uitgekiende mix van besparen en opwekken

08-05-2020

De ontwikkeling van Sergo Park Amsterdam Airport, een hoogwaardig en duurzaam logistiek bedrijvenpark nabij Schiphol is in volle gang. Sinds de start in 2016 nam dit grootschalige nieuwbouwproject een vlucht. Afgelopen februari werd de derde fase turnkey opgeleverd. Een mijlpaal.Van den Pol Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de E-installaties en verlichting in LC2 en LC3.

Lees meer

OurDomain Amsterdam - vertrouwd terrein voor Van den Pol Elektrotechniek

04-05-2020

Studentenwoningen zijn voor Van den Pol Elektrotechniek vertrouwd terrein. "We hebben er al ruim 5.000 geïnstalleerd, zowel prefab-units als traditionele bouw". Zegt projectleider Theo Severs.OurDomain in Holendrecht is een van de projecten met studentenwoningen waar Van den Pol op dit moment aan het werk is. 

Lees meer

Samenwerking bij nieuwbouw distributiecentrum H&M Nederland

24-04-2020

Wanneer je als bouwteam met elkaar optrekt moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Bouwteams zijn Van den Pol Elektrotechniek niet vreemd. Ook bij onze business unit Retail werken we in bouwteams om te zorgen dat de retailers zo kort mogelijk gesloten zijn.

Lees meer

Renovatie Stedin Delft - Verduurzaming versnelt verder

04-04-2020

Het gerenoveerde Stedin-complex heeft nu energielabel A. "Het is een goed voorbeeld van wat op dit moment technisch mogelijk is op het gebied van verduurzaming. Steeds vaker ondersteunen wij vastgoedeigenaren daarbij. Door de overheidsverplichting zal deze ontwikkeling versnellen."

Lees meer