Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Futurahuis ter Aar - Kampioen met hetzelfde team

20-11-2023

Net als bij alle voorgaande Futurahuizen is Van den Pol Elektrotechniek bij het complex in Ter Aar partner voor Van Vliet Bouw B.V. “Ook hier zijn wij verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installatie”, zegt projectleider John Gielen. “Bij ons pakket horen verder de gecertificeerde brandmeldinstallatie, databekabeling, inbraakbeveiliging, CAI- en PV-installatie.

Lees meer

Op naar een duurzame toekomst

01-11-2023

Wij hebben in 2021 ons voorgenomen om de KNRM te helpen aan nul op de meter. Alleen al dit jaar zijn dertien reddingstations uitgerust met zonnepanelen, waarna de teller staat op negentien reddingstations die jaarlijks via de zon bijna 300.000 kWh groene energie opwekken. Dit zorgt ervoor dat er per jaar 133,81 ton minder CO2 wordt uitgestoten.

Lees meer

Booking.com Citycampus Amsterdam

26-10-2023

Al is de City Campus van Booking.com bijna een jaar geleden opgeleverd, onze projectleider Jan van den Brink is nog altijd trots. "Zo'n gaaf aansprekend gebouw maak je met elkaar maar eens in je leven. Ik zie het echt als een visitekaartje, voor het bedrijf én voor alle teamleden persoonlijk.

Lees meer

Topklassers geven Van den Pol nieuwe energie

19-10-2023

De gemiddelde leeftijd bij Van den Pol is 38 jaar. Belangrijk voor dit lage getal is de eigen bedrijfsschool. Deze Topklas zorgt voor een continue instroom van jonge medewerkers. "Goed voor dit bedrijf en voor de samenleving. Die kan niet zonder technisch talent."

Lees meer

Technisch talent wordt de nieuwe elite

17-10-2023

Steeds meer installateurs starten een eigen bedrijfsschool. Een goede zaak, stelt Terpstra, die eerder een bezoek bracht aan de Van den Pol - Topklas. "Het bedrijf gaat voor de beste studenten. MboRijnland borgt de kwaliteit, de praktijkopleiding vindt plaats in eigen huis met hybride docenten. Een schoolvoorbeeld, letterlijk en figuurlijk."

Lees meer

Nieuw licht in Transpolis

17-10-2023

Veel vastgoedeigenaren verduurzamen hun portefeuille. Effectieve maatregel is het vervangen van conventionele verlichting door led. "Dit heeft een aantrekkelijke terugverdientijd én is zichtbaar voor huurders. Lagere kosten gaan gepaard met beter licht."

Lees meer