Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Samenwerking en integrale aanpak beperken gevolgen netcongestie

12-04-2024

Als voorloper op onze nieuwe PULS hierbij alvast een artikel uit OnderNamen. Hoe samenwerking en integrale aanpak de gevolgen van netcongestie beperken. Of het nu gaat om bedrijventerreinen of gebouwen, volgens Wim van den Pol is samenwerking de sleutel bij het energievraagstuk.

Lees meer

Open avond 27 februari 2024

23-02-2024

Kies voor een toekomst in de elektrotechniek

 

Lees meer

Pivot Park; "We zitten zelf achter het stuur."

08-02-2024

Grizzly wordt gerealiseerd in een bouwteam. "Dat komt gelukkig steeds vaker voor. We zitten daarbij zelf aan het stuur, kunnen op basis van onze expertise de optimale invulling bepalen. Voorwaarde is wel dat de bouwpartners elkaar kennen en vertrouwen. Dat is hier zeker het geval. Zowel Klimaatservice Holland als Dura Vermeer zijn prima partijen waarmee Van den Pol graag en vaak samenwerkt."

Lees meer

Futurahuis ter Aar - Kampioen met hetzelfde team

20-11-2023

Net als bij alle voorgaande Futurahuizen is Van den Pol Elektrotechniek bij het complex in Ter Aar partner voor Van Vliet Bouw B.V. “Ook hier zijn wij verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installatie”, zegt projectleider John Gielen. “Bij ons pakket horen verder de gecertificeerde brandmeldinstallatie, databekabeling, inbraakbeveiliging, CAI- en PV-installatie.

Lees meer

Op naar een duurzame toekomst

01-11-2023

Wij hebben in 2021 ons voorgenomen om de KNRM te helpen aan nul op de meter. Alleen al dit jaar zijn dertien reddingstations uitgerust met zonnepanelen, waarna de teller staat op negentien reddingstations die jaarlijks via de zon bijna 300.000 kWh groene energie opwekken. Dit zorgt ervoor dat er per jaar 133,81 ton minder CO2 wordt uitgestoten.

Lees meer

Booking.com Citycampus Amsterdam

26-10-2023

Al is de City Campus van Booking.com bijna een jaar geleden opgeleverd, onze projectleider Jan van den Brink is nog altijd trots. "Zo'n gaaf aansprekend gebouw maak je met elkaar maar eens in je leven. Ik zie het echt als een visitekaartje, voor het bedrijf én voor alle teamleden persoonlijk.

Lees meer