Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Volt, all-electric en all-led zijn vanzelfsprekend

04-03-2020

VOLT, een wooncomplex in Delft gericht op afgestudeerde jongeren. Samen met projectorganisatie Nieuw Delft en Amvest ontwikkelde ERA Contour het bijzondere project. Van den Pol zet een groot deel van haar disciplines in.

Lees meer

Drie generaties - verduurzaming van het wagenpark

11-07-2019

Als je een van onze bedrijfsauto's ziet rijden is de kans groot dat het een Peugeot Partner is. Kort geleden deed de derde generatie Partner zijn intreden. Een mooie reden voor een artikel in À propos PEUGEOT, het magazine van Peugeot Nederland. Voorzien van een prachtige foto waar de drie generaties Peugeot Partner mooi naast elkaar te zien zijn.

Lees meer

Stekerbare meterkast aansluitdoos draagt bij aan hoog bouwtempo, de installateur beslist.

11-07-2019

Bij de bouw van een groot studentencomplex in Amsterdam-Zuidoost worden wekelijks 40 woonunits gestort. Een flink bouwtempo dus. En dat vraagt om slimme oplossingen. Van den Pol is vanaf het begin af aan nauw betrokken bij het project.

Lees meer

Circulaire renovatie voor Groenendijk Bedrijfskleding

11-07-2019

Door de groei zocht Groenendijk Bedrijfskleding een groter bedrijfspand. "Dat wilden we zo duurzaam en circulair mogelijk renoveren," zegt directeur Marien Groenendijk. "Daarom was bij de selectie van bouwpartners de bereidheid samen te experimenteren een belangrijk criterium." Voor elektrotechniek, verlichting, domotica, geluidsinstallatie, toegangscontrole, inbraak, CCTV, datanetwerk en intercom werd daarom Van den Pol Elektrotechniek geselecteerd.

Lees meer

Dept Agency, dynamiek op huisvestingsgebied.

11-07-2019

Dept Agency is actief op het snijvlak van ontwerp, digitale techniek, data, (digital) marketing, strategie, branding en e-commerce. Dept heeft een voorkeur voor gebouwen met een industriële "look and feel" zoals het Amsterdamse hoofdkantoor. De verbouwing van een verdieping betekende een eerste kennismaking van Van den Pol.

Lees meer

Laagdrempelig alarmeringssysteem voor MCi

11-07-2019

Mirror Controls international (MCi) is wereldmarktleider in actuatoren; appartuur voor afstellen en inklappen van autospiegels. Het komt regelmatig voor dat medewerkers vroeg of juist laat alleen aan het werk zijn in het testlab of de werkplaats. "Als ze iets overkomt, is er niemand om alarm te slaan." Hiervoor zochten ze een oplossing, als vaste E-Partner werd de vraag aan Van den Pol gesteld.

Lees meer