Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

City Campus Amsterdam, een uitdagend gebouw.

08-01-2021

De bouw van de City Campus op het Amsterdamse Oosterdokseiland vordert gestaag. Met de oplevering van dit spectaculaire, multifunctionele gebouw, gepland in voorjaar 2022, wordt de realisatie van één van de grootste binnenstedelijke projecten in West-Europa een feit.  Cruciaal element bij de City Campus is de complexe integratie van architectuur en installaties. "De uitvoering is nu in volle gang. Er zijn veel verschillende partijen actief. Iedereen moet de juiste dingen doen, op de juiste plek en het juiste moment en met een scherp oog voor elkaars rol, "aldus Jan van den Brink, Business Unitleider Utiliteitsbouw bij Van den Pol.  

Lees meer

House Modernes, herontwikkeling in hartje Utrecht

18-12-2020

Projecten in binnensteden zijn ons niet vreemd. Het zijn stuk voor stuk logistieke uitdagingen maar House Modernes spant de kroon. In opdracht van Heilijgers Bouw werkt Van den Pol aan de complete E-installatie. 

Lees meer

Slim, duurzaam en veilig in de Stad

17-12-2020

Als familiebedrijf viert Van den Pol het 85 jarig jubileum. Begonnen als dorpsinstallateur in het Groene Hart vindt nu het overgrote deel van de activiteiten plaats in de grote steden. "Daarbij komen onze eigenschappen bij uitstek tot hun recht', weet directeur Wim van den Pol. Om ook in de toekomst succesvol te zijn, ontwikkelt het bedrijf zich continu. "We willen steeds slimmer, duurzamer en veiliger werken."

Lees meer

Uitdagend en eervol, Dura Vermeer Inspiration Center

30-11-2020

Dura Vermeer en Van den Pol werken regelmatig samen. "De selectie voor dit Inspiration Centre ervaren we zeker als eervol", stelt Bert Ebbenhorst, projectleider Beveiliging en ICT . "Het zegt veel over het vertrouwen dat Dura Vermeer in ons heeft."

Lees meer

"Gezamenlijke energie leidt tot bijzondere projecten"

09-11-2020

Als co-maker is Van den Pol bij opmerkelijke projecten van ERA Contour. Deze ontwikkelaar en bouwer exceleert in een stedelijke omgeving. "Het gaat om de mensen; daar doen we het voor."

Lees meer

Van den Pol ziet verduurzaming versnellen

14-10-2020

Of het nu gaat om kantoren, woningen , bedrijfsruimtes of winkels, duurzaamheid is de rode draad bij activiteiten bij Van den Pol. 'Al vele jaren zijn we de duurzaamste E-installateur van Nederland.' Wim van den Pol constateert dat de verduurzaming van Nederland ondanks de coronacrisis onverminderd doorgaat. ' Het is een autonome ontwikkeling die zelfs nog versnelt. Bijvoorbeeld door innovatieve bedrijven die gezonde en duurzame producten op de markt brengen. 

Lees meer