Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Fibonacci ,Puzzelen op een Amsterdamse postzegel

17-01-2023

Om op grote schaal betaalbare woningen te realiseren, is een andere manier van ontwikkelen, engineeren en bouwen nodig. Met Fibonacci pakt Van den Pol Elektrotechniek samen met VORM 2050 deze handschoen op.

Lees meer

DC Hydra, snel schakelen

17-01-2023

De E-installatie in Hydra is aangelegd door Van den Pol Elektrotechniek. “Bij elk project met Heembouw maken we bij de start van het BIM-traject een pull-planning”, zegt projectleider Johnny Gielen. “Zo wordt duidelijk wat we van elkaar verwachten. Tijdige afstemming voorkomt clashes met andere installaties. Verder is er veel vrijheid om naar eigen inzicht te modelleren.

Lees meer

Groen licht voor green team

08-11-2022

De inzet van ons green team is veelgevraagd, met de hoge energiekosten als extra trigger. "We pleiten voor een intergrale benadering. En voor realisme. Verduurzamen levert geld op, maar reken je niet te rijk." 
Duurzaam en slimmer werken zit bij ons in het DNA. Aansprekend visitekaartje is ons 44 jaar oude bedrijfspand. Dat hebben we naar energielabel A++++ gebracht en is nu Paris proof.

Lees meer

DC Vomar Alkmaar, 4.200 Zonnepanelen en veel aandacht voor groen

08-11-2022

Het nieuwe distributiecentrum van Vomar is voor Van den Pol een van de vele projecten samen met Heembouw. "Als bouwpartners zijn we vaak ook verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw plus de installaties," zegt Roelf, onze projectleider voor dit project. "Ieders expertise komt dan maximaal tot zijn recht. Verder staat een ingespeeld team garant voor kwaliteit en een efficiënt proces. Dit DC is daar opnieuw een voorbeeld van, met een bouwtijd van maar 23 weken."

Lees meer

Focus op veiligheid bij Allure in Utrecht

08-11-2022

Allure en Amulet zijn voor ons als bouwpartner een vervolg op het nabijgelegen wooncomplex Leidsche Maan. "We zetten dezelfde medewerkers in", aan het woord onze projectleider Woningbouw Timo Jooren. "Zo profiteren we optimaal van de eerdere gezamenlijke ervaringen. Wie telkens een ander team opstelt wordt nooit kampioen. "

Lees meer

Het Leerpark in Dordrecht, een 'Weconomy".

23-09-2022

Met zeker 6.000 opgeleverde units is studentenhuisvesting een specialisme van Van den Pol. Vaak gaat het om projecten met Daiwa House Modular Europe, voor grootschalige complexen als Campus 030 en Elzenhagen (Amsterdam).  Een actueel voorbeeld zijn de 921 studentenwoningen van High Five, op het Utrecht Science Park. Maar ook Het Leerpark in Dordrecht is een vernieuwde stadswijk in wording: een 'Weconomy' die samenwerking stimuleert. Het is een ontmoetingsplek van mensen: coöperaties, onderwijs en kleine gemeenschappen.  

Lees meer