Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Maximaal zicht op millimeterwerk

15-06-2022

De bestaande verlichting bij Hametec voldeed niet langer en eigenaar HansLekkerkerker besloot tot een ingrijpende upgrading. Bij de uitvraag aan GRB lag de lat hoog. Resultaat; met gemiddeld 500 lux is het nieuwe lichtniveau zelfs vergelijkbaar met dat op een kantoorwerkplek. Het lichtniveau is meer dan verdrievoudigd terwijl het energieverbruik 30% lager ligt. Lekkerkerker: "Ik kan iedereen deze investering aanraden."

Lees meer

SAWA; een revolutionair houten woongebouw in Rotterdam

03-05-2022

Op de Lloydpier in Rotterdam staat een bijzonder project op het punt van beginnen.Met SAWA willen ontwikkelaars Nice Developers en ERA Contour bewijzen dat circulair bouwen met hout ook in de hoogbouw mogelijk is.
Bij SAWA is Van den Pol Elektrotechniek verantwoordelijk voor de E-installatie in de appartementen en algemene ruimtes. “Van den Pol is vaste co-maker van ERA Contour. We weten wat we aan elkaar hebben en dat is een cruciaal voordeel bij een innovatief project als dit. Om verrassingen uit te sluiten, maken we gezamenlijk een mock-up. Die geeft vooraf tot detailniveau inzicht in het gebouw en de installaties.

Lees meer

Gezondheidscentrum, kinderdagverblijf en basisschool in één gebouw

29-04-2022

Cortese Care is een vertrouwde partij voor Van den Pol Elektrotechniek. In het verleden zijn regelmatig projecten voor deze opdrachtgever gerealiseerd. Bij Het Dok was alle ruimte voor onze expertise. “Naar aanleiding van
het bestek hebben wij een aantal alternatieven voorgelegd”, zegt projectleider Wout van Heerdt.

Lees meer

"Onze mensen denken echt anders over veiligheid."

29-03-2022

Op woensdag 30 maart 2022 vindt alweer de zesde editie plaats van de Bewust Veilig-dag. Veiligheid en veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is ook te lezen in... 

Lees meer

Alle huurwoningen van Woonstichting SSW krijgen de juiste rookmelders

25-02-2022

Alle huurwoningen van Woonstichting SSW krijgen rookmelders. Op woensdag 23 februari ondertekenden SSW en samenwerkingspartner Van den Pol Elektrotechniek de opdracht voor dit rookmeldersproject.
Van den Pol gaat de komende maanden rookmelders aanbrengen in woningen waar die nu nog ontbreken of vervangen moeten worden.

Lees meer

Versnellen dankzij Corona

16-11-2021

Gemeente Nieuwegein gaf opdracht voor het verduurzamen van de verlichting in negentien van haar gebouwen. Doel van het project: minder energieverbruik, betere kwaliteit. Mede door de lockdown kon onze zusteronderneming GRB Verlichting snel meters maken. 

Lees meer