Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Laagdrempelig alarmeringssysteem voor MCi

11-07-2019

Mirror Controls international (MCi) is wereldmarktleider in actuatoren; appartuur voor afstellen en inklappen van autospiegels. Het komt regelmatig voor dat medewerkers vroeg of juist laat alleen aan het werk zijn in het testlab of de werkplaats. "Als ze iets overkomt, is er niemand om alarm te slaan." Hiervoor zochten ze een oplossing, als vaste E-Partner werd de vraag aan Van den Pol gesteld.

Lees meer

Circulariteit corebusiness voor Theo Pouw Groep

11-07-2019

In een economie waar circulariteit steeds belangrijker wordt, staan de activiteiten van de Theo Pouw Groep in het middelpunt van de belangstelling. De Theo Pouw groep investeert fors om op het gebied van milieuprestaties beter te presteren dan de markt. Om die voorsprong te behouden, krijgt optimalisatie van procesinstallaties alle aandacht. "Al vele jaren ondersteunt Van den Pol ons daarbij, "zegt directeur Alexander Pouw.

Lees meer

'De Zuidas is vertrouwd terrein voor ons'.

10-07-2019

Na NoMA House is Hourglass het tweede prestigieuze project aan de Zuidas waar Van den Pol verantwoordelijk is voor alle elektrotechnische installaties. Het markante uiterlijk van Hourglass heeft impact op de installaties.Ook de verschillende functies maken dit tot een uitdagend project.

Lees meer

Camelot Campus 030 en Reykjavik

10-07-2019

Ontwikkelende bouwer De Vries en Verburg realiseerde twee wooncomplexen in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Camelot Campus 030 bevat 250 studio's voor studenten en jongeren. Van den Pol was verantwoordelijk voor de complete E-installatie, verlichting, intercom plus brandmeldinstallatie in de parkeergarage.

Lees meer

SEGRO legt duurzame lat hoog

10-07-2019

SEGRO is eigenaar en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed en beoogt langjarig verhuur. "Daarom kijken we bij duurzaamheidsinvesteringen naar de lange termijn, "zegt Eelco Verweij, Project Manager bij SEGRO Netherlands. Dat is ook het geval bij SEGRO Park Amsterdam Airport. Bouwer Hercuton selecteerde Van den Pol Elektrotechniek. "Als installateur spelen zijn een sleutelrol bij het duurzame en slimme karakter van SEGRO Park Amsterdam Airport.

Lees meer

Trebbe start bouw 36 appartementen 't Bovenhuys Houten

10-07-2019

Vorige maand startte Trebbe met de heiwerkzaamheden voor de nieuwbouw van 36 appartementen ‘t Bovenhuys in Houten in opdracht van Over-IJssel 1882 Investment. De bouw neemt naar verwachting circa elf maanden in beslag en de appartementen zijn bestemd voor de vrije sector huur.

Lees meer