Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Brandbeveiliging

Van den Pol adviseert over brandmeld- en ontruimingsinstallaties en helpt bij het opstellen van een Programma van Eisen. Ook aanleg, certificering, onderhoud conform NEN-richtlijnen en beheer verzorgen wij. Als Siemens Solution Partner en Hertek Partner gebruiken wij producten van deze toonaangevende leveranciers. Daarmee is altijd een optimale oplossing mogelijk.

Het beheer van brandmeld- en ontruimingsvoorzieningen is een grote verantwoordelijkheid en wordt vaak uitbesteed aan een expert als Van den Pol. Een digitaal logboek geeft inzicht in de actuele status; u houdt altijd de regie.

Voor een aantal gebruiksfuncties is volgens het Bouwbesluit een inspectiecertificaat verplicht. Daartoe beoordeelt een onafhankelijk geaccrediteerde inspectie-instelling de kwaliteit van een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie aan de hand van CCV-inspectieschema’s.

Van den Pol beschikt over de erkenningen, kennis en ervaring om u volledig te ondersteunen bij het verkrijgen van zo’n inspectiecertificaat.

Meer weten over brandbeveiliging?

Bel dan 0348 - 47 99 99 of mail via onderstaand formulier.