Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Lean en duurzaam

Van den Pol is de meest duurzaamste elektrotechnisch installateur van Nederland. We zijn in het bezit certificaat niveau 5 op de CO2-Prestatieladder. Maar dat is lang niet alles. Van den Pol helpt klanten duurzamer te worden, wij bedenken duurzaamheidsoplossingen. Duurzamer met rendement! Zo bereiken we meer dan anderen.

Duurzaamheid en lean werken gaan bij Van den Pol hand in hand. In beide gevallen gaat het om het voorkomen van verspilling en het verhogen van de klantwaarde. Realiteitszin staat voorop. Dat betekent dat we tot in detail op de hoogte zijn van de meest duurzame oplossing en die ook kunnen aanbieden, maar dat de klant bepaalt. We laten mogelijkheden zien, rekenen die door en geven desgewenst garanties voor de energiebesparingsmogelijkheden die we aandragen. Zo kan de klant zijn eigen afweging maken. We zoeken altijd naar duurzaamheid met rendement om de simpele reden dat rendement bijna altijd de doorslag geeft in de afweging van de klant. Het inzicht dat Van den Pol geeft in de relatie tussen rendement en duurzaamheid, is uniek. Dat vindt u nergens anders.

Dat maakt ook dat Van den Pol met recht kan zeggen dat het de meest duurzame elektrotechnische installateur van Nederland is. Het gaat er immers om wat je in de praktijk kunt bewerkstelligen. De realistische aanpak van Van den Pol biedt uiteindelijk ook in termen van duurzaamheid het meeste effect. Uitgaan van het belang van de klant betekent dat we meer bereiken dan anderen.

Duurzaam denken

Om resultaat te kunnen boeken op het gebied van duurzaamheid moet je uiteraard wel weten waar je over praat. Duurzaam doen begint met duurzaam denken. Bij Van den Pol maken we er een sport van om de markt daarin steeds een stapje voor te zijn. Dat is goed zichtbaar in onze eigen prestaties op het gebied van duurzame bedrijfsvoering.

Realistische duurzaamheidsoplossingen

Duurzaam ondernemen vergt een lange adem. Het heeft Van den Pol vier jaar gekost om het huidige niveau te bereiken. En de verduurzaming zal verder gaan. De stapjes worden kleiner, maar het blijft continu een aandachtspunt. Verbeteringen die gisteren nog niet rendabel waren, zijn dat vandaag misschien wel. Zo kijkt Van den Pol ook naar de advisering aan klanten. Duurzaamheid moet passen in een gezonde, op continuïteit gerichte bedrijfsvoering.

Wat betekent dat voor u?

Werken met Van den Pol betekent voor u dus altijd dat u een goede afweging kunt maken. Wij zorgen desgewenst voor energiescans en berekeningen voor besparingsmogelijkheden. Jarenlange ervaring met de bedrijfsprocessen van klanten leidt ertoe dat zo'n analyse veel meer omvat dan alleen de directe energiebesparing. Zo kan het gebruik van energiezuinige lampen leiden tot aanvullende besparing op koeling en kunnen slimme schakelingen leiden tot minder draaiuren en een langere levensduur van machines. In veel gevallen zijn de bijkomende effecten groter dan de directe voordelen van onze duurzame oplossingen.

Bewezen duurzaam

Bij Van den Pol gaan we uit van bewezen duurzaamheid. Dat betekent dat we claims van leveranciers over bijvoorbeeld energiebesparing altijd met een eigen testopstelling doorrekenen. Zo kunnen we ook op basis van eigen bevindingen garanties geven. Het betekent dat we met ons Greenteam ontwikkelingen op de voet volgen en continu kijken waar het beter kan. Dat leidt onder andere tot een dialoog met leveranciers als we denken dat een product duurzamer kan. Van den Pol zorgt voor duurzaamheidsoplossingen.

Meer weten over de lean en duurzaam methode van Van den Pol?

U kunt direct contact met ons opnemen door middel van onderstaand contactformulier, wij vertellen u graag meer.