Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Sleutelrol voor installatietechniek

10-07-2019

OTIB-directeur Bea Berndsen voelt zich als een vis in het water in de installatiebranche. Aan uitdagingen geen gebrek bij een sector die steeds belangrijker wordt. "Vinden, binden en boeien van medewerkers is een continu proces."

Lees meer

Kloppend hart weer up-to-date. Erasmus Universiteit zet in op duurzaamheid.

10-07-2019

Zowel bij de bibliotheek als de Sanders Building van Erasmus Universiteit blijkt de expertise van Van den Pol een sterke troef. Zonnepanelen, sensoren en LED-Verlichting dragen bij aan de duurzaamheid, intergratie van de systemen zorgt voor gebruiks gemak.

Lees meer

Sneller verduurzamen met ESCo’s

10-07-2019

Bij een Energy Service Company- kortweg ESCo-besteedt de gebruiker aanleg, financiering en onderhoud van duurzame energievoorziening uit. “Tot nu toe komt dit relatief weinig voor”, zegt Wim van den Pol. “Dat gaat veranderen als het aan ons ligt. Want een ESCo kan de drempel voor verduurzaming fors verlagen.

Lees meer

Hockeyclub Montfoort wekt duurzame energie op.

10-07-2019

Sinds dit jaar kunnen sportverenigingen gebruik maken van de subsidieregeling "Energiebesparing en duurzame energie sportverenigingen". Er wordt maximaal 30% subsidie verstrekt op de investering in zonnepanelen. Samen met een extra sponsoring van de vaste sponsor van de Hockeyclub, Van den Pol Elektrotechniek, was het mogelijk de investering in de zonnepanelen rendabel te krijgen. Daarmee is Hockeyclub Montfoort één van de eerste sportclubs in de regio die middels een zonnepanelen installatie gebruik maakt van duurzame energie.

Lees meer

Muziekids is blij, en hoe.

10-07-2019

Maar liefst tienduizend euro mochten wij mede namens onze klanten overhandigen aan Muziekids. In plaats van de traditionele jubileumcadeaus vroeg Van den Pol om deze felicitaties om te zetten in een donatie ten behoeve van het nieuw te bouwen Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht. Wat een navolging heeft dat hartverwarmende idee gekregen. Het bedrag dat uiteindelijk op de cheque stond overtrof alle verwachtingen. Een schitterende tienduizend euro!

Lees meer

Van den Pol wil alleen enthousiaste klanten.

10-07-2019

Duurzaamheid en slimme techniek staan in het middelpunt van de belangstelling. Van den Pol Elektrotechniek ziet de impact van haar vak steeds verder toenemen. Daarbij legt het Montfoortse familie bedrijf de lat hoog: "We streven niet meer naar tevreden klanten maar gaan een stap verder. "

Lees meer