Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Open avond 27 februari 2024

Vacatures voor een baan met toekomst.

Met een historie van bijna 90 jaar hebben we bij Van den Pol oog voor de lange termijn. En dat doen we met de club van 250. Een bewuste keuze; dit aantal is groot genoeg om bij de besten te horen en klein genoeg om elkaar te leren kennen. En we zijn zuinig op onze club van 250. Zo doen we geen concessies als het gaat om veiligheid. Het werk in de installatietechniek is afwisselend en verandert snel, mede door de digitalisering. Installaties zijn steeds complexer en de rol van ons als installateur wordt nog belangrijker. 

Wat iemands functie ook is, onze medewerkers krijgen vrijheid en vertrouwen. Naast een prima salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden is er bij Van den Pol alle gelegenheid voor verdere ontwikkeling. Tevens hebben we onze eigen bedrijfsschool, hier zorgen we al 17 jaar voor jonge instroom.

Dinsdag 27 februari hebben we een open avond. Ben je nieuwsgierig naar de Topklas of wat jouw carrièremogelijkheden zijn bij Van den Pol. Dan zien we je graag aan de Aardvletterweg in Montfoort van 19.00 tot 21.00 uur.

Meer lezen, kijk dan hier het artikel in het Kontakt  en voor alle openstaande vacatures op www.clubvan250.nl

 

   Vorige bericht Volgende bericht