Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Gebouwbeheer

Service en onderhoud zijn bij Van den Pol in ervaren handen. Wij werken voor eindgebruikers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s, steeds vaker als voorkeursleverancier. In langdurige klantrelaties komen onze kennis en kenmerken optimaal tot hun recht.

Van den Pol loopt nooit weg voor verantwoordelijkheid maar zorgt dat techniek werkt en optimaal aansluit bij uw bedrijfsvoering en processen.

Specialist in gebouwbeheer

Als gecertificeerd specialist voeren wij inspecties en controles uit. Contracten op maat vormen de basis voor adequaat onderhoud aan zowel E-, ICT- en beveiligingssystemen als verlichting.

Dat onderhoud kan preventief, dagelijks en correctief zijn. Een 24-uursdienst garandeert dag en nacht opvolging bij calamiteiten en storingen. Helpdeskmedewerkers zetten direct de juiste actie in gang.

Expertise in energiezuinige installaties

Systemen in gebouwen zijn steeds vaker geïntegreerd. Door onze brede expertise hebben wij inzicht in de samenhang van installaties en kunnen uw vraagstelling integraal benaderen. Onze opstelling is proactief, altijd alert op optimalisatie en besparing. Graag dragen wij alternatieven aan, realiseren verbeteringen met langjarige impact en ondersteunen bij uw verduurzaming. 

U heeft geen omkijken naar de technische installaties. Van den Pol ontzorgt op basis van duidelijke afspraken en snelle follow-up. Heldere rapportages geven inzicht in de verwachte kosten en het energieverbruik. Investeringen zijn voorspelbaar; u komt nooit voor verrassingen te staan.

Meer weten over Gebouwbeheer?

Rechtstreeks contact met de afdeling Gebouwbeheer?

Bel dan 0348 - 47 99 99 of mail via onderstaand formulier.