Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Over onze mensen

Onze medewerkers ontwerpen, installeren en beheren geavanceerde elektrotechnische installaties, netwerken, beveiligingssystemen en industriële automatisering in allerlei branches. Daarbij kan het gaan om nieuwbouw, maar ook om vervanging of aanpassing van bestaande structuren. Van den Pol is specialist en toonaangevend in de branche.

Mentaliteit medewerkers

Veel opdrachtgevers waarderen de mentaliteit van onze medewerkers. Ze komen snel tot de kern van de zaak, lossen problemen meteen adequaat op en spelen moeiteloos in op onverwachte situaties. Onze mensen hebben een sterke band met het bedrijf en de klanten, voor wie ze – vaak al jarenlang – werken. Voor hen is werken meer dan ‘even een klus doen'.

Opleiden bij Van den Pol

Veel van onze medewerkers zijn opgeleid in de eigen bedrijfsschool. Met een verkorte praktijkgerichte opleiding weten we elk jaar weer enkele tientallen mensen klaar te stomen voor het landelijk examen. Met een slagingspercentage dat alle jaren tenminste op 90% ligt (landelijk is dat circa 30%!), levert de bedrijfsschool gedegen vakmensen af. Daarbij zijn zij meteen opgeleid in de 'beloofd is beloofd en afspraak = afspraak-cultuur' van Van den Pol. Meer informatie over opleiden en het werken bij Van den Pol vind je op www.werkenbijvandenpol.nl

Meer weten over Van den Pol?

Wilt u meer weten over Van den Pol? Lees meer over ons bedrijf of bekijk onze projecten.