Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Utiliteitsbouw

Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften en elk gebouw vraagt om specifieke oplossingen. De mensen van Van den Pol denken met klanten mee om het beste resultaat te halen. Waar het slimmer, energiezuiniger en/of goedkoper kan, vindt Van den Pol Elektrotechniek een oplossing. Wij beschikken over de product- en marktkennis om klanten goed te kunnen adviseren over energiebesparing en de toepassing van duurzame zonne-energie. Ons eigen Greenteam brengt het mogelijke rendement graag voor u in kaart.

Van den Pol Elektrotechniek in de utiliteitsbouw

De kwaliteit van ons werk staat voorop. We vinden het belangrijk dat er installaties worden aangelegd die werken en ook blijven werken. Alle disciplines op het gebied van elektrotechniek kunnen we in eigen beheer ontwerpen, engineeren en installeren. We staan er om bekend goed in bouwteamverband met de klant mee te kunnen denken. We kijken altijd waar het beter, efficiënter of duurzamer kan.

Meer weten over utiliteitsbouw?

Honderden kantoren, scholen, verpleeghuizen en bedrijfsgebouwen getuigen van onze vakkennis en functionele installaties. Van den Pol heeft alle disciplines op het gebied van elektrotechniek in eigen beheer: ET-installaties, besturings- en ICT-systemen, waaronder energienetwerken, verlichtingssystemen, gebouwbeheerssystemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Lees meer over onze werkwijze en dienstverlening. Wilt u meer weten over wat Van den Pol Elektrotechniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.