Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

GRB maakt verlichtingsonderhoud bij Praxis voorspelbaar

10-07-2019

Met 146 vestigingen is Praxis Doe-Het-Zelf Center BV een van de bekendste winkelketens van Nederland. Jaarlijks bedient het bedrijf miljoenen consumenten met zo’n 35.000 artikelen. Bij de installaties in de winkels is verlichting een belangrijke component. Om deze in topconditie te houden, schakelt Praxis GRB Verlichting in.

Lees meer

Lievegoed optimaliseert brandmeldinstallaties

10-07-2019

De diversiteit aan gebouwen en systemen maakt optimalisatie van de brandmeldinstallaties bij Lievegoed tot een complexe case. Op geselecteerde locaties zijn door Van den Pol aanbevolen verbeteringen doorgevoerd. Aansluitend zijn de installaties gecertificeerd. Van den Pol begeleidde dit traject en nam ook het beheer van de brandmeldinstallaties over van de zorginstelling. “Wat niet tot onze kerntaken behoort, wordt uitbesteed aan externe specialisten,” meldt coördinator facilitaire zaken Peter Varenkamp. Via een digitaal logboek is de status van de brandmeldinstallaties continu inzichtelijk.

Lees meer

Opvallend en tijdloos researchcentrum

10-07-2019

In Utrecht is de afbouw van Genmab Research & Development Center op het Utrechtse Science Park op de Uithof in volle gang. Van den Pol is verantwoordelijk voor de elektra-, licht en ontruimingsinstallaties van het casco-nieuwbouw voor Genmab. De kantoorruimtes worden voorzien van een Soluflex -kabelvloergootsysteem van Legrand.

Lees meer

Metamorfose voor Erasmus-iconen

10-07-2019

De renovatie van de Universiteitsbibliotheek en het Sanders Building is onderdeel van het programma Campus in Ontwikkeling van de Erasmus Universiteit. “De gebouwen ondergingen een metamorfose,” aldus Bram Priem (Stevens Van Dijck), directievoerder bij beide projecten.

Lees meer

Verlengstuk van klanten op de bouwplaats

10-07-2019

De samenwerking tussen Rexel en Van den Pol gaat zeker zeventig jaar terug. De elektrotechnische groothandel levert meer dan 200.000 producten.

Lees meer

Refitters maakt gave kantoren

10-07-2019

Refitters ontwerpt en realiseert complete kantoorinrichtingen, inclusief advies over installaties, arboaspecten, licht en lucht. Refitters omringt zich met een netwerk van specialisten zoals Van den Pol. “Zij beschikken over meerdere disciplines – elektrotechniek, verlichting, brandmelding, toegangscontrole – die onderling geruisloos met elkaar schakelen.

Lees meer