Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Hockeyclub Montfoort wekt duurzame energie op.

10-07-2019

Sinds dit jaar kunnen sportverenigingen gebruik maken van de subsidieregeling "Energiebesparing en duurzame energie sportverenigingen". Er wordt maximaal 30% subsidie verstrekt op de investering in zonnepanelen. Samen met een extra sponsoring van de vaste sponsor van de Hockeyclub, Van den Pol Elektrotechniek, was het mogelijk de investering in de zonnepanelen rendabel te krijgen. Daarmee is Hockeyclub Montfoort één van de eerste sportclubs in de regio die middels een zonnepanelen installatie gebruik maakt van duurzame energie.

Lees meer

Muziekids is blij, en hoe.

10-07-2019

Maar liefst tienduizend euro mochten wij mede namens onze klanten overhandigen aan Muziekids. In plaats van de traditionele jubileumcadeaus vroeg Van den Pol om deze felicitaties om te zetten in een donatie ten behoeve van het nieuw te bouwen Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum Utrecht. Wat een navolging heeft dat hartverwarmende idee gekregen. Het bedrag dat uiteindelijk op de cheque stond overtrof alle verwachtingen. Een schitterende tienduizend euro!

Lees meer

Van den Pol wil alleen enthousiaste klanten.

10-07-2019

Duurzaamheid en slimme techniek staan in het middelpunt van de belangstelling. Van den Pol Elektrotechniek ziet de impact van haar vak steeds verder toenemen. Daarbij legt het Montfoortse familie bedrijf de lat hoog: "We streven niet meer naar tevreden klanten maar gaan een stap verder. "

Lees meer

Erasmus Universiteit Rotterdam wordt eigentijdse bibliotheek

10-07-2019

De Universiteitsbibliotheek van de Erasmus Universiteit Rotterdam ondergaat het komende jaar een grondige opknapbeurt - een bouwkundige en installatietechnische renovatie tot op het casco.

Lees meer