Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Van den Pol Elektrotechniek; leergierige onderneming

10-07-2019

Van den Pol gelooft in voortdurende verbetering en vernieuwing. Niet alleen vanuit de techniek maar ook zeker vanuit de medewerkers. Sinds 1990 heeft de bedrijfsschool het Kenteq 'erkend leerbedrijf' en in 2010 volgende het predicaat 'Excellent leerbedrijf'.

Lees meer

Ecologisch verantwoord bouwen op beschermd landgoed

10-07-2019

De E-installaties van Nieuw Hydepark worden voorzien door Van den Pol Elektrotechniek. Het gaat hierbij om de complete elektronische installatie.

Lees meer

Een licht en warm onthaal bij Olympia 2 te Hilversum

10-07-2019

Een transparante entree, een ruimtelijke lobby en licht. Veel licht. De metamorfose van Olympia 2 in Hilversum is indrukwekkend

Lees meer

Mijlpaal voor Van den Pol Elektrotechniek

10-07-2019

Tachtig jaar leven van verandering.

Lees meer

Duurzaam installeren in monumentale setting

10-07-2019

Soms worden er projecten geïnstalleerd waaruit duurzame resultaten tevoorschijn komen dan in het bestek werd geëist.

Lees meer

Kennis en ervaring optimaal inzetten bij nieuwbouw distributiecentrum Brocacef Eindhoven

09-07-2019

Farmaceutische groothandel Brocacef nam een nieuw distributiecentrum in gebruikt bij Eindhoven Airport. "Met het uitgangspuntenbestek als basis hebben wij zelf het ontwerp gemaakt. Hierdoor kunnen wij onze kennis en ervaring optimaal inzetten."

Lees meer