Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Installatie op maat door Design & Build, de huiselijkheid van De Bloementuin Geldermalsen.

10-07-2019

Welzijnsorganisatie STMR opende onlangs in Geldermalsen van een nieuwe locatie, de Bloementuin . Het gaat om een kleinschalige woongelegenheid voor mensen met dementie. Als onderdeel van het bouwteam zetten Van den Pol Elektrotechniek bij de Bloementuin veel van haar specialismes in.

Lees meer

Aanpassing brandmeldinstallatie Nieuw Bleyenburg Utrecht

10-07-2019

Voor beheerkantoor VvE Metea bracht Van den Pol de staat van de brandmeldinstallatie bij het Utrechtse woningcomplex Nieuw Bleyenburg in kaart. Dit leidde tot een rapport met dertig verbeterpunten. Tijdens een controle door de brandweer kon Van den Pol aantonen dat de brandmeldinstallatie overgedimensioneerd was. Ook doormelding naar de brandweer bleek voor het huidige gebruik van Nieuw Bleyenburg niet verplicht.

Lees meer

Accommodatiemanagement- systeem Gemeente Utrecht

10-07-2019

In opdracht van Vastgoedexploitatie (VGE) van de gemeente Utrecht realiseert Van den Pol een toegangscontrolesysteem met reserveringsapplicatie voor gymzalen en buurtcentra. In plaats van met sleutels wordt de toegang nu digitaal en elektronisch geregeld.

Lees meer

Open dag Van den Pol 4 november 2017

10-07-2019

Zaterdag 4 november a.s. zal Van den Pol haar deuren openen voor een ieder die wel een kijkje achter de schermen wil nemen. Van 10.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom en zullen we u rondleiden door ons bedrijf.

Lees meer

Duurzame installaties en innovatie technieken sieren NoMA House

10-07-2019

Op de hoek van de Parnassusweg en de Gustav Mahlerlaan wordt druk gebouwd aan het NoMA Houste; een state of the art kantoorruimte van circa 16.500 m2. Engineer Robin van Eijndthoven is namens Van den Pol al vanaf de aanbestedingsfase betrokken bij het NoMa House. "Met het ontwerpteam was intensief contact om tot een optimaal resultaat te komen. "

Lees meer

Kantoor energiemaatschappij Stedin ondergaat metamorfose

10-07-2019

Het in de jaren tachtig gebouwde kantoor van netbeheerder Stedin in Utrecht was verouderd. Daarom werd het deels gesloopt en deels gerenoveerd. Van den Pol is verantwoordelijk voor de nieuwe E-installaties in het gerenoveerde pand van Stedin. Inclusief brandmeld- en inbraakinstallatie , het complete data netwerk en de toegangsvoorziening voor het parkeerterrein.

Lees meer