Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Op de hoogste trede

10-07-2019

De CO2-Prestatieladder geeft inzicht in de inspanningen van bedrijven om de CO2-uitstoot te beperken. Een onafhankelijke keuringsinstantie beoordeelt de prestaties. Van den Pol heeft onlangs het hoogste niveau van dit keurmerk behaald.

Lees meer

Studentencampus AmstelHome opgeleverd

10-07-2019

De elektrotechnische installaties, verlichting en brandmeldvoorziening in project AmstelHome worden gerealiseerd door Van den Pol. "Alles wordt zoveel mogelijk vooraf ingebouwd", meldt projectleider Sebas L'Ortye. Op locatie worden de units afgekoppeld en de installaties voor de algemene voorzieningen aangelegd.

Lees meer

Van den Pol Elektrotechiek en de VvE; een duurzame combinatie

10-07-2019

Duurzaamheid is een actueel thema bij veel VvE’en. Dan gaat het om energie- en kostenbesparing maar vooral ook om de vraag hoe de appartementencomplexen een aantrekkelijke en comfortabele woonomgeving bieden; ook in de toekomst. Van den Pol Elektrotechniek uit Montfoort, dat dit jaar het 80-jarig bestaan viert, is dé partner als het gaat om duurzaam gebouwbeheer.

Lees meer

Flexibel bouwen heeft de toekomst

10-07-2019

Flexibel bouwen heeft de toekomst. Daarvan is Harry van Zandwijk, directeur van modulaire bouwer Jan Snel B.V., overtuigd.

Lees meer

Museum Panorama Mesdag kan er weer een tijdje tegen

10-07-2019

Het gebouw waarin Panorama Mesdag gehuisvest is, is kortgeleden volledig gerenoveerd. Alle Elektrotechnische installaties vallen onder verantwoordelijkheid van Van den Pol Elektrotechniek.

Lees meer

Van den Pol passeert mijlpaal van vier miljoen Wp zonne-energie

10-07-2019

Met opdracht voor het plaatsen van 1.500 zonnepanelen voor de gemeente Utrecht hebben we de grens van vier miljoen Wp geïnstalleerd vermogen aan zonne-energie ruim overschreden.

Lees meer