Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Refitters maakt gave kantoren

Refitters ontwerpt en realiseert complete kantoorinrichtingen, inclusief advies over installaties, arboaspecten, licht en lucht. “Vaak worden wij in een vroeg stadium betrokken bij aanhuur of koop,” zegt Business Development Manager Paul de Bruin, samen met Wicher van den Bosch oprichter en partner van het Almeerse bedrijf.

Refitters brengt alternatieven in kaart en adviseert over de zowel ruimtelijk als technisch beste match. “Wij zorgen voor een nieuwe werkomgeving die optimaal past bij de identiteit van de organisatie en bij haar mensen.” Bestaat er een typisch Refitters-kantoor? “Elke klant is anders. Wel horen we vaak dat onze projecten als fris en dynamisch worden ervaren. Ook werken we veel voor opdrachtgevers met gemiddeld jonge medewerkers.”

Refitters omringt zich met een netwerk van specialisten zoals Van den Pol. “Zij beschikken over meerdere disciplines – elektrotechniek, verlichting, brandmelding, toegangscontrole – die onderling geruisloos met elkaar schakelen. Ook anticipeert het bedrijf op de interactie met andere leveranciers; denk aan wanden en plafonds. Daardoor verloopt het proces soepel.”

Tijdsdruk is er altijd. “Dat vereist partners waar je op kunt bouwen. Van den Pol loopt niet weg voor ingewikkelde projecten en speelt adequaat in op onze planning, ook als die nog met potlood is geschreven. Als groot bedrijf met veel capaciteit kunnen ze snel schakelen.”

Lees het volledige artikel in ons  magazine, uitgave Connectivity.  Vorige bericht Volgende bericht