Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

GRB maakt verlichtingsonderhoud bij Praxis voorspelbaar

Met 146 vestigingen is Praxis Doe-Het-Zelf Center BV een van de bekendste winkelketens van Nederland. Jaarlijks bedient het bedrijf miljoenen consumenten met zo’n 35.000 artikelen. Bij de installaties in de winkels is verlichting een belangrijke component. Om deze in topconditie te houden, schakelt Praxis GRB Verlichting in. De relatie tussen beide bedrijven gaat al zo’n 25 jaar terug. “Sinds de meest recente aanbesteding werken we weer samen met GRB,” zegt Dustin Huiberts, Coördinator Beheer en Onderhoud voor de 118 eigen Praxis-vestigingen. “Naar volle tevredenheid; het is een professionele en prettige partner.”

GRB voert de groepsremplace uit bij Praxis. “Verlichtingsbronnen die aan het eind van hun levensduur zijn, worden planmatig vervangen. Correctief onderhoud wordt, waar mogelijk, ingepast in de remplace.” GRB controleert ook de noodverlichting. “Als accupacks op zijn, plaatsen zij tijdens de vervanging ervan tegelijkertijd een Led-armatuur. Dat heeft tien jaar garantie en levert een aanzienlijke energiebesparing op.”

Praxis krijgt van GRB inzicht in de meerjarige vervangingsplanning plus bijbehorende kosten. “Dit maakt het beheer van de verlichting tot een voorspelbare operatie. GRB-medewerkers zijn actief tijdens de openingstijden van onze winkels. Zij opereren zodanig dat klanten geen hinder ondervinden.”

GRB verlichting  Vorige bericht Volgende bericht