Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Duurzame installaties en innovatie technieken sieren NoMA House

10-07-2019

Op de hoek van de Parnassusweg en de Gustav Mahlerlaan wordt druk gebouwd aan het NoMA Houste; een state of the art kantoorruimte van circa 16.500 m2. Engineer Robin van Eijndthoven is namens Van den Pol al vanaf de aanbestedingsfase betrokken bij het NoMa House. "Met het ontwerpteam was intensief contact om tot een optimaal resultaat te komen. "

Lees meer

Kantoor energiemaatschappij Stedin ondergaat metamorfose

10-07-2019

Het in de jaren tachtig gebouwde kantoor van netbeheerder Stedin in Utrecht was verouderd. Daarom werd het deels gesloopt en deels gerenoveerd. Van den Pol is verantwoordelijk voor de nieuwe E-installaties in het gerenoveerde pand van Stedin. Inclusief brandmeld- en inbraakinstallatie , het complete data netwerk en de toegangsvoorziening voor het parkeerterrein.

Lees meer

Landelijke vervanging van noodverlichting in alle Praxisfilialen

10-07-2019

Dagelijks komen er vele klanten naar Praxis om hun doe-het-zelf artikelen aan te schaffen. Omdat de bouwmarkt voor de meeste mensen onbekend terrein is, is het belangrijk dat een ontruiming bij nood kalm en veilig verloopt. Praxis heeft, onder leiding van GRB Verlichtingsonderhoud, een landelijke vernieuwing van noodverlichting ingezet in alle filialen.

Lees meer

We zijn genomineerd!

10-07-2019

Om te inspireren en innovatie in de branche te waarderen, reikt UNETO-VNI tijdens het lustrum op 27 september voor de eerste keer de UNETO-VNI Innovatie Award 2017 uit. De genomineerde projecten werden het afgelopen jaar uitgelicht op De Techniek achter Nederland als voorbeeld voor de sector. Een van de projecten zijn onze eigen Pepper en Zora.

Lees meer

Nieuwe universiteitsbibliotheek Erasmus bereikt internationale standaard

10-07-2019

Zowel bij de bibliotheek als het Sanders Building van de Erasmus Universiteit blijkt de brede expertise van Van den Pol Elektrotechniek een sterke troef. Zonnepanelen, sensoren en led-verlichting dragen bij aan de duurzaamheid, intergratie van systemen zorgt voor gebruiksgemak.

Lees meer

​Beschermde Woonvormen zijn schot in de roos

10-07-2019

ZZG zorggroep vervangt al hun verzorgingstehuizen in de regio Nijmegen door Beschermd Wonen-voorzieningen. “De teller staat inmiddels op acht gerealiseerde nieuwbouwprojecten.” Vanaf het eerste woonzorgcomplex voor ZZG in 2012 trekt FAME samen op met KlokGroep Bouw & Ontwikkeling. “In nauw overleg met de opdrachtgever en de betrokken aannemers zoals Van den Pol hebben we het concept verder verfijnd.”

Lees meer