Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Metamorfose voor Erasmus-iconen

10-07-2019

De renovatie van de Universiteitsbibliotheek en het Sanders Building is onderdeel van het programma Campus in Ontwikkeling van de Erasmus Universiteit. “De gebouwen ondergingen een metamorfose,” aldus Bram Priem (Stevens Van Dijck), directievoerder bij beide projecten.

Lees meer

Verlengstuk van klanten op de bouwplaats

10-07-2019

De samenwerking tussen Rexel en Van den Pol gaat zeker zeventig jaar terug. De elektrotechnische groothandel levert meer dan 200.000 producten.

Lees meer

Refitters maakt gave kantoren

10-07-2019

Refitters ontwerpt en realiseert complete kantoorinrichtingen, inclusief advies over installaties, arboaspecten, licht en lucht. Refitters omringt zich met een netwerk van specialisten zoals Van den Pol. “Zij beschikken over meerdere disciplines – elektrotechniek, verlichting, brandmelding, toegangscontrole – die onderling geruisloos met elkaar schakelen.

Lees meer

Sleutelrol voor installatietechniek

10-07-2019

OTIB-directeur Bea Berndsen voelt zich als een vis in het water in de installatiebranche. Aan uitdagingen geen gebrek bij een sector die steeds belangrijker wordt. "Vinden, binden en boeien van medewerkers is een continu proces."

Lees meer

Kloppend hart weer up-to-date. Erasmus Universiteit zet in op duurzaamheid.

10-07-2019

Zowel bij de bibliotheek als de Sanders Building van Erasmus Universiteit blijkt de expertise van Van den Pol een sterke troef. Zonnepanelen, sensoren en LED-Verlichting dragen bij aan de duurzaamheid, intergratie van de systemen zorgt voor gebruiks gemak.

Lees meer

Sneller verduurzamen met ESCo’s

10-07-2019

Bij een Energy Service Company- kortweg ESCo-besteedt de gebruiker aanleg, financiering en onderhoud van duurzame energievoorziening uit. “Tot nu toe komt dit relatief weinig voor”, zegt Wim van den Pol. “Dat gaat veranderen als het aan ons ligt. Want een ESCo kan de drempel voor verduurzaming fors verlagen.

Lees meer