Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Nieuwe "Highlight" in Rotterdamse Skyline.

10-07-2019

"De eerste indruk is de beste". Dit gezegde is ongetwijfeld van toepassing op nieuwbouwproject FIRST Rotterdam, tegenover het nieuwe Centrale Station in Rotterdam. Samen met Klimaatservice Holland dragen de installaties mee aan het BREEAM 'Excellent' label.

Lees meer

AmstelHome: Als warme broodjes.

10-07-2019

Van den Pol Elektrotechniek realiseert bij AmstelHome de elektrotechnische installaties, verlichting en brandmeldvoorziening.

Lees meer

Houd uw brandmeldinstallatie up-to-date

10-07-2019

Van den Pol Elektrotechniek installeert en onderhoudt niet alleen brandmeldinstallaties, maar zorgt er ook voor dat ze in de praktijk goed werken. Onder andere door beheerders van brandmeldinstallaties op te leiden. Deze opleiding voldoet aan de wettelijke verplichting voor gecertificeerde brandmeldinstallaties.

Lees meer

Van den Pol Elektrotechniek; leergierige onderneming

10-07-2019

Van den Pol gelooft in voortdurende verbetering en vernieuwing. Niet alleen vanuit de techniek maar ook zeker vanuit de medewerkers. Sinds 1990 heeft de bedrijfsschool het Kenteq 'erkend leerbedrijf' en in 2010 volgende het predicaat 'Excellent leerbedrijf'.

Lees meer

Ecologisch verantwoord bouwen op beschermd landgoed

10-07-2019

De E-installaties van Nieuw Hydepark worden voorzien door Van den Pol Elektrotechniek. Het gaat hierbij om de complete elektronische installatie.

Lees meer

Een licht en warm onthaal bij Olympia 2 te Hilversum

10-07-2019

Een transparante entree, een ruimtelijke lobby en licht. Veel licht. De metamorfose van Olympia 2 in Hilversum is indrukwekkend

Lees meer