Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Verlengstuk van klanten op de bouwplaats

De samenwerking tussen Rexel en Van den Pol gaat zeker zeventig jaar terug. De elektrotechnische groothandel levert meer dan 200.000 producten. “Steeds vaker gebeurt dat rechtstreeks op de bouwplaats, desgewenst just in time en per monteur verpakt,” zegt regiodirecteur Nico Versteeg. “Zo kunnen klanten efficiënter werken en hun processen versnellen.”

Voor Van den Pol is onder meer bij First, NoMA House en de Erasmus Universiteit op de bouwplaats geleverd. “Om dergelijke trajecten voor te bereiden, wordt een team gevormd met medewerkers van Rexel en de klant. Zo’n projectgroep zorgt ervoor dat de bouwplaatslogistiek optimaal wordt ingeregeld.”

Rexel is alert op verdere uitbreiding van haar dienstverlening. “Bijvoorbeeld door naast onze eigen producten materialen van andere leveranciers naar de bouwlocatie te vervoeren. Omdat wij daar toch al komen, onderzoeken we ook of het mogelijk is om afval af te voeren.”

Innovatie krijgt veel aandacht. “Onze business developmentafdeling heeft een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen, oplossingen en markten,” aldus Versteeg. “Denk aan e-mobility, energiebesparende verlichting en duurzame energie. Deze inzichten delen wij graag met onze klanten.” Daarbij is sprake van tweerichtingsverkeer. “Met hun praktijkervaringen vormen bedrijven als Van den Pol een belangrijk klankbord.”

Lees het volledige artikel in ons  magazine, uitgave Connectivity.



  Vorige bericht Volgende bericht