Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Tijdwinst door stekerbare primeur - Rachmanioff

04-03-2020

132 Woningen in een groene omgeving. Van een zestigerjarenkantooruitstraling naar een vriendelijk woongebouw. Deze woningen aan het Rachmanioff in Utrecht worden gerealiseerd in het oude stadskantoor van Utrecht. Naast aanleg van de complete E-installatie zet Van den Pol Elektrotechniek ook bij dit project haar brede duurzame specialisatie in.

Lees meer

Gedateerd kantoorgebouw wordt eigentijdse, duurzame werkomgeving.

04-03-2020

Kantoorgebouw De Walvis wordt ingrijpend gerenoveerd om het weer zijn oorspronkelijke karakter terug te geven en tegelijk te voldoen aan alle eisen van deze tijd. Ook bij dit binnenstedelijke project is Van den Pol betrokken.

Lees meer

Brandventilatie zorgt voor laadvermogen stekkerauto's Parking Centrum Oosterdok

04-03-2020

Parking Centrum Oosterdok groeide dankzij een installatietechnische vondst uit tot Nederlands grootste oplaadgelegenheid.

Lees meer

In Westergouwe is geen woning hetzelfde. Uitdaging voor Co-makers

04-03-2020

In een bouwcombinatie met Heijmans realiseert ERA Contour 78 woningen in de Goudse wijk Westergouwe.

Lees meer

De Kroon op Oosterdokseiland - Nieuw Amsterdams icoon

04-03-2020

Na NoMA House en Hourglass aan de Zuidas is Van den Pol opnieuw betrokken bij een markant project in de hoofdstad: de bekroning van het Oosterdokseiland. Op 72.500 m2 vloeroppervlak komen onder meer een nieuw kantoor voor Booking.com, appartementen en publieke voorzieningen.

Lees meer

"Wat het ook is, Van den Pol vindt een oplossing"

04-03-2020

Amac is verreweg de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Met 47 winkels en online bedient het bedrijf zowel particuliere als zakelijke klanten.

Lees meer