Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Focus op veiligheid bij Allure in Utrecht

08-11-2022

Allure en Amulet zijn voor ons als bouwpartner een vervolg op het nabijgelegen wooncomplex Leidsche Maan. "We zetten dezelfde medewerkers in", aan het woord onze projectleider Woningbouw Timo Jooren. "Zo profiteren we optimaal van de eerdere gezamenlijke ervaringen. Wie telkens een ander team opstelt wordt nooit kampioen. "

Lees meer

Het Leerpark in Dordrecht, een 'Weconomy".

23-09-2022

Met zeker 6.000 opgeleverde units is studentenhuisvesting een specialisme van Van den Pol. Vaak gaat het om projecten met Daiwa House Modular Europe, voor grootschalige complexen als Campus 030 en Elzenhagen (Amsterdam).  Een actueel voorbeeld zijn de 921 studentenwoningen van High Five, op het Utrecht Science Park. Maar ook Het Leerpark in Dordrecht is een vernieuwde stadswijk in wording: een 'Weconomy' die samenwerking stimuleert. Het is een ontmoetingsplek van mensen: coöperaties, onderwijs en kleine gemeenschappen.  

Lees meer

DC Brocacef Amsterdam

16-09-2022

Op Business Park Amsterdam Osdrop is het nieuwe multi-channel distributiecentrum voor Brocacef in aanbouw. Vanuit deze strategische locatie op de rand van Amsterdam kan de leverancier van medicijnen en medische hulpmiddelen voor apotheken, ziekenhuizen en instellingen de hele stad bevoorraden. Van den Pol zet haar specialiteiten breed in. Onder meer met de compete E-voorziening, PV panelen, laadpalen, datanetwerk, toegangscontrole en Ledverlichting. 

 

Lees meer

Woonzorgcomplex De Veenkamp

11-07-2022

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen is natuurlijk de wens van de meeste mensen. En als er dan zorg nodig is, dan is het wel zo fijn als mensen in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Dit maakt Woonzorg mogelijk bij De Veenkamp en De Arkel.
In beide complexen realiseren we alle E-Installaties. "Ook de energiezuinige LED-verlichting en voorzieningen voor deurautomaten., de bekabeling voor de Personen Zoek Installatie en de elektrische zonwering zijn door ons aangelegd," zegt Timo Jooren, onze projectleider afdeling woningbouw. 

Lees meer

Zorgcomplex Boshuis

11-07-2022

Naast studentenwoningen realiseren we als vertrouwde partner samen met Daiwa House Modular Europe regelmatig zorgcomplexen met als meest actuele opdrachtgever ouderenzorgorganisatie De Wever. Aan de Bredaseweg in Tilburg werd een complex gerealiseerd met daarin 128 zorgappartementen en heeft een totale vloeroppervlakte van ca 9.500 m2 en biedt huisvesting een bewoners uit verschillende woondoelgroepen. 

Lees meer

Big data, augmented reality en digital twin

16-06-2022

In de industriële automatisering zijn data onmisbaar. "Denk aan gegevens over grondstof, energie en water; over uitval, afval en output,"zegt onze business unit leider Ronald Kiens. "Al deze informatie maken we inzichtelijk, bijvoorbeeld via een dashboard. Op basis van deze gegevens zijn gerichte aanpassingen mogelijk. Zo testen we ....... 

Lees meer