Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Van den Pol helpt KNRM het hoofd boven water te houden

14-06-2021

Je kan simpelweg een bedrag doneren om een goed doel te steunen, maar je kunt ook aanbieden om je expertise in te zetten, om die organisatie te helpen de kosten naar beneden te brengen. Dat laatste doen wij bij Van den Pol. De komende drie jaar gaan we vijftig boothuizen en vier gebouwen van de Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij naar nul-op-de-meter brengen. Wim van den Pol, directeur van Van den Pol Elektrotechniek; "We gaan de KNRM helpen met iets waar ons bedrijf goed in is."

Lees meer

Duurzame en CO2 neutrale fabriek voor innocent Drinks

17-05-2021

De Blender van innocent drinks wordt één van de eerste CO2-neutrale voedselfabrieken ter wereld. "Om dat mogelijk te maken, is het complex all-electric uitgevoerd met boilers en warmtepompen", zegt Robbert Janzen, projectleider namens Van den Pol Elektrotechniek. "Daarvoor is een fors gedimensioneerde energie-installatie nodig. Alle benodigde energie wordt opgewekt door hernieuwbare bronnen, waaronder een zonnepark op eigen terrein en off-site windturbines. Beide elementen - energiegebruik en - opwekking- stemmen wij optimaal op elkaar af. 

Lees meer

Van den Pol levert groen maatwerk.

12-05-2021

Wettelijke verplichtingen en strengere eisen van financiers maken verduurzaming van vastgoed steeds urgenter. Van den Pol ontzorgt gebouweigenaren daarbij volledig. Slim verduurzamen staat centraal.
Een online tool maakt in één oogopslag duidelijk welke maatregelen het meeste rendement opleveren. "Want elk gebouw is anders, verduurzaming; verduurzaming is altijd maatwerk."

 

Lees meer

Van den Pol geeft KNRM een enorme duw in de rug

06-05-2021

Van den Pol heeft de KNRM een enorme duw in de rug gegeven in haar streven de komende jaren te gaan verduurzamen. Zo is ook te lezen in hun magazine "De Reddingboot".

Lees meer

Herontwikkeling Woonzorgcentrum D'Amandelhof

16-03-2021

Woonzorgcentra als d'Amandelhof zijn voor Van den Pol vertrouwd terrein. Regelmatig zijn wel betrokken bij verglijkbare nieuwbouwprojecten. In d'Amandelhof zijn we verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische voorzieningen. "Ook de voorzieningen voor de Personen Zoek Installatie (PZI) leggen wij aan; deze is gekoppeld aan de brandmeldcentrale", zegt Timo Jooren, projectleider woningbouw bij Van den Pol. "Verder zorgen we ervoor de datavoorzieningen. Hierop is een fijnmazig wifi-dekking aangesloten. Een camerasysteem ondersteunt de zorgverleners bij hun werk."

Lees meer

Gemeente Utrecht zet de toon

18-01-2021

Met de gebruiker als belangrijkste uitgangspunt en duurzaamheid als drijfveer ontwikkelde de gemeente Utrecht een online accomodatiemanagementsysteem. Het bleek een schot in de roos en ook andere gemeenten hebben interesse. Door verlichting te integereren in het systeem, hoeft de gebruikers minder handelingen uit te voeren en wordt energie bespaard. Ook ontstaat meer inzicht in het gebruik van de sportaccomodatie.

Lees meer