Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Veiligheid staat voorop bij De Lichtpen in Amersfoort

17-05-2023

Samen met Heilijgers realiseren wij regelmatig projecten. Zoals Eemerald, een appartementencomplex in Amersfoort. Of de herontwikkeling van het Utrechts House Modernes tot een prestigieus winkel- en kantorencomplex. Binnenstedelijke projecten waar we moesten dealen met de beperkte ruimte op de bouwplaats. Dat is bij de Lichtpen niet anders. 

Lees meer

Eycatcher brengt Waterside II ook visueel tot leven

17-05-2023

Waterside II is een eerste kennismaking voor ons met STATON Bouw. "Het is een bouwkundig complex pand met opvallende rondingen en een trapsgewijze opzet", zegt Timo , projectleider woningbouw. "Dit ontwerp heeft ook voor onze installaties de nodige impact. 

Lees meer

De Nieuwe Defensie

14-03-2023

Als co-maker waren als Van den Pol betrokken bij tal van binnenstedelijke woningbouwprojecten van ERA Contour. "Bij De Nieuwe Defensie in Utrecht zijn we verantwoordelijk voor de E-voorziening, LED-verlichting in de algemene ruimtes, brandmeldinstallatie in de parkeerkelder en voorbereiding van de laadvoorzieningen, " aan het woord Bob Oostendorp, projectleider en Business Unit Leider Woningbouw. Ook met een fors aantal PV-panelen dragen we bij aan de duurzame nieuwe stadswijk. "Het zijn er aanzienlijk meer dan de BENG-norm voorschrijft. "

 

Lees meer

Pivot Park in Oss, duurzaam gebouw op biofarmaceutische campus

14-03-2023

Als onderdeel van het geselecteerde bouwteam zijn we als Van den Pol verantwoordelijk voor alle E-voorzieningen in Grizzly. "Daarbij haken wij aan op de 10 kV-installatie van Pivot Park", aldus Roelf, onze projectleider van dit project. "Tot ons takenpakket behoren ook de LED-verlichting en PV-installtie plus een aantal installaties vanuit ons specialisme Beveiliging & ICT : brandmelding, toegangscontrole en datavoorziening." Dat gebeurt met vertrouwde partners. "Zowel Klimaatservice Holland als Dura Vermeer zijn prima partijen met veel expertise waar we als Van den Pol regelmatig samen mee werken. 

Lees meer

Binden is het nieuwe werven

24-01-2023

Het CBS meldde dat er in het derde kwartaal voor het eerst in twee jaar minder openstaande vacatures waren dan de drie maanden daarvoor. Toch staan tal van sectoren, zoals de elektrotechniek, nog altijd te springen om mensen. Dan is het wrang als medewerkers die met veel moeite en kosten zijn aangetrokken na en paar jaar alweer vertrekken. Behoud van personeel heeft de hoogste prioriteit. Maar hoe?

Lees meer

Op zoek naar laaghangend fruit

24-01-2023

Toegang tot betaalbare energie is niet langer vanzelfsprekend. Om de impact van de kostenstijging te beperken, staan energiebesparing - en opwek in het middelpunt van de belangstelling. De huidige energietarieven zorgen al snel voor een aantrekkelijke businesscase, of het nu gaat om ledverlichting, zonnepanelen of een warmtepomp. Ook op langere termijn is verduurzaming verstandig.

Lees meer