Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Alle huurwoningen van Woonstichting SSW krijgen de juiste rookmelders

25-02-2022

Alle huurwoningen van Woonstichting SSW krijgen rookmelders. Op woensdag 23 februari ondertekenden SSW en samenwerkingspartner Van den Pol Elektrotechniek de opdracht voor dit rookmeldersproject.
Van den Pol gaat de komende maanden rookmelders aanbrengen in woningen waar die nu nog ontbreken of vervangen moeten worden.

Lees meer

Versnellen dankzij Corona

16-11-2021

Gemeente Nieuwegein gaf opdracht voor het verduurzamen van de verlichting in negentien van haar gebouwen. Doel van het project: minder energieverbruik, betere kwaliteit. Mede door de lockdown kon onze zusteronderneming GRB Verlichting snel meters maken. 

Lees meer

Zichtbaar groene stroom opwekken?

12-11-2021

De opbrengstpiek van een PV-installatie ligt gemiddeld op 1 juli. Rond 1 januari wordt de minste zonne-energie opgewekt. Op dat moment leveren windmolens juist het meeste rendement. Reden voor ons om onze dienstverlening uit te breiden met de Windwokkel. 

Lees meer

Merkbeleving staat centraal bij Schaap en Citroen

25-10-2021

Van den Pol is regelmatig betrokken bij de ver- en nieuwbouw van Schaap en Citroen filialen, een gerenommeerde specialist in juwelen, diamanten en horloges. Om aantrekkelijk te blijven voor het winkelend publiek worden filialen regelmatig aangepast en vernieuwd. 

Lees meer

Oog voor detail met vertrouwde partners

21-10-2021

Samen met Heembouw trok Van den Pol ook bij dit project op, de realisatie van de nieuwbouw van Yari Hair & Cosmetics in Berkel en Rodenrijs. Voor het nieuwebedrijfspand van in totaal 9.200 m2 is Van den Pol bij de Yari-nieuwbouw verantwoordelijk voor de complete E-installatie plus LED-verlichting. "Die is voorzien van...

Lees meer

Woningen de Linden Rijswijk

09-07-2021

Rijswijk krijgt er weer een heel nieuwe woonwijk bij : RijswijkBuiten. Tot 2026 worden er zo'n 3500 nieuwe en duurzame woningen gebouwd. Van den Pol is verantwoordelijk voor de E-installatie en slimme LED-verlichting in de algemene ruimte en stallingsgarage van de appartementen, maisonettes en patiowoningen. 

Lees meer