Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Het Leerpark in Dordrecht, een 'Weconomy".

Energie wordt niet alleen bespaard maar ook zelf opgewekt.

Met zeker 6.000 opgeleverde units is studentenhuisvesting een specialisme van Van den Pol. Vaak gaat het om projecten met Daiwa House Modular Europe, voor grootschalige complexen als Campus 030 en Elzenhagen (Amsterdam).  Een actueel voorbeeld zijn de 921 studentenwoningen van High Five, op het Utrecht Science Park. Maar ook Het Leerpark in Dordrecht is een vernieuwde stadswijk in wording: een 'Weconomy' die samenwerking stimuleert. Het is een ontmoetingsplek van mensen: coöperaties, onderwijs en kleine gemeenschappen.  

Bij de 333 nieuwe units van Leerpark zaten we als Van den Pol al in het voortraject mee om tafel. "Hoe eerder, hoe beter", volgens onze projectleider Sebas L'Ortye . "Bij zo'n bouwteamaanpak is veel ruimte voor onze expertise. Ook het rechtstreekse contact met de gebruiker draagt bij aan een optimaal eindresultaat. Zo wordt energie in Leerpark niet alleen bespaard , maar met 132 zonnepanelen ook zelf opgewekt. 

Lees hier het complete artikel over Het Leerpark en onze rol daarin met onze vaste partner Daiwa House Modular Europe uit Stedenbouw, 775.

 

   Vorige bericht Volgende bericht