Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

We zijn genomineerd!

Om te inspireren en innovatie in de branche te waarderen, reikt UNETO-VNI tijdens het lustrum op 27 september voor de eerste keer de UNETO-VNI Innovatie Award 2017 uit. De genomineerde projecten werden het afgelopen jaar uitgelicht op De Techniek achter Nederland als voorbeeld voor de sector.

Voor deze innovatie Award zijn 10 projecten genomineerd waar onze eigen Pepper en Zora er een van is. De dames zijn erg onder de indruk en wij natuurlijk erg trots.

Een vakjury en publieksjury

De genomineerde projecten zijn de meest gelezen projecten van de website De Techniek achter Nederland. De selectie van de 10 is gemaakt door de hoofdredacteuren van de gerenommeerde vakbladen K&S en E&I. Zij hebben de projecten beoordeeld op innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en samenwerking in de keten. Maar de doorslaggevende jury bent u: maak een keuze uit de 10 projecten en breng uw stem uit.

Pitches van de beste 3

Na de eerste online stemronde blijft er een top-3 over. Deze drie genomineerde bedrijven geven tijdens het UNETO-VNI lustrum op 27 september een korte pitch waarom zij denken dat zij in aanmerking komen voor de UNETO-VNI Innovatie Award 2017. De deelnemers aan het evenement stemmen vervolgens ter plekke op hun favoriet.

Schroom niet en breng uw stem uit @ https://www.uneto-vni.nl/stemformulier

Bekijk de 10 genomineerde projecten voor de UNETO-VNI Innovatie Award 2017.  Vorige bericht Volgende bericht