Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Alle huurwoningen van Woonstichting SSW krijgen de juiste rookmelders

Omvangrijk project met 10.000 rookmelders

Alle huurwoningen van Woonstichting SSW krijgen rookmelders. Op woensdag 23 februari ondertekenden SSW en samenwerkingspartner Van den Pol Elektrotechniek de opdracht voor dit rookmeldersproject.
Van den Pol gaat de komende maanden rookmelders aanbrengen in woningen waar die nu nog ontbreken of vervangen moeten worden.


Veilig wonen
Vanaf 1 juli is het verplicht dat in elke woning in Nederland rookmelders hangen. Een rookmelder kan levens redden. Door de signalering bij rook of brand hebben bewoners meer tijd om te vluchten en dat vermindert het risico op slachtoffers.

Niet zelf aanschaffen
Arjan Verheul, projectcoördinator bij SSW: "Op dit moment worden overal rookmelders te koop aangeboden. We adviseren onze huurders deze niet aan te schaffen en op te hangen. SSW zorgt voor veilige melders die goed geïnstalleerd zijn en voldoen aan de eisen van de overheid. Ook geven we de bewoners een handleiding voor het gebruik en zorgen we voor vervanging of onderhoud als dat nodig is. Huurders krijgen op tijd persoonlijk bericht als hun woning aan de beurt is."

Rookmeldersproject
Na een aanbesteding is Van den Pol Elektrotechniek geselecteerd om dit rookmeldersproject uit te voeren voor SSW. Het is een omvangrijk project, want er moeten in een betrekkelijk korte periode bijna 10.000 rookmelders geplaatst worden in het grootste deel van de huurwoningen van SSW. Woningen die in de afgelopen jaren nieuw gebouwd of gerenoveerd zijn doen niet mee aan het project. Hier zijn al goede rookmelders aanwezig.  Vorige bericht Volgende bericht