Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Multifunctioneel en uniek concept in het centrum van Houten

10-07-2019

Steeds vaker is Van den Pol Elektrotechniek betrokken bij de herontwikkeling van bestaand vastgoed. "Met een andere functie blijkt voor veel verouderde objecten een prima toekomst weggelegd", zegt directeur Wim van den Pol . "JOINN!" is daarvan een actueel voorbeeld. Een gedateerd kantoorpand in het hart van Houten is na jarenlange leegstand getransformeerd in een complex met ZZP-werkplekken, vergaderruimtes, horeca en short stay-appartementen.

Lees meer

Goede samenwerking staat centraal.

10-07-2019

Eerder dit jaar heropende C&A in Rijswijk na een grondige renovatie haar deuren. Onderdeel van de renovatie was onder andere de aanleg van een nieuw lichtplan in de bestaande winkel. Deze en andere technische werkzaamheden waren in handen van Van den Pol. Bouwtechnische coördinatie lag bij Barten Groep uit Driebergen Al jaren een sterk bouwteam waar opdrachtgevers op kunnen vertrouwen.

Lees meer

Groene doelstellingen

10-07-2019

Van den Pol heeft steeds de ambitie uitgesproken om in 2013 de meest duurzame elektrotechnisch installateur van Nederland te zijn. Dat is gelukt. De hoogste stap , stap 5 op de CO2-prestatieladder is bereikt.

Lees meer

Nieuwe friteslijn bij Lamb Weston Meijer

10-07-2019

Toen Lamb Weston met de vraag kwam om de installatie en automatisering van de nieuw te bouwen productielijn in Bergen op Zoom te doen besloot Paree B.V. Van den Pol in te schakelen.

Lees meer

“Door prestatieafspraken weten wij precies waar we aan toe zijn.”

10-07-2019

AT Osborne kiest voor verduurzaming door partnership “Geen omkijken naar onderhoud”

Lees meer

Op de hoogste trede

10-07-2019

De CO2-Prestatieladder geeft inzicht in de inspanningen van bedrijven om de CO2-uitstoot te beperken. Een onafhankelijke keuringsinstantie beoordeelt de prestaties. Van den Pol heeft onlangs het hoogste niveau van dit keurmerk behaald.

Lees meer