Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Actueel

Van den Pol Elektrotechniek houdt zich dagelijks bezig met interessante, bijzondere en innoverende projecten. Daar zijn we trots op, en we schrijven er graag over. Ieder voor- en najaar komt ons relatiemagazine uit, een uitgave boordevol mooie projecten. Daarnaast berichten verschillende (regionale) media over onze bezigheden. Met name de activiteiten van Van den Pol op het gebied van lean en duurzaamheid kunnen op belangstelling rekenen. Met aansprekende toepassingen en een glasheldere, vooruitstrevende visie op energiebeheer en duurzaamheid is Van den Pol Elektrotechniek vaak een dankbaar onderwerp.

Van den Pol wil alleen enthousiaste klanten.

10-07-2019

Duurzaamheid en slimme techniek staan in het middelpunt van de belangstelling. Van den Pol Elektrotechniek ziet de impact van haar vak steeds verder toenemen. Daarbij legt het Montfoortse familie bedrijf de lat hoog: "We streven niet meer naar tevreden klanten maar gaan een stap verder. "

Lees meer

Tweede fase Kwintijn, snel en goed met BIM en LEAN

10-07-2019

Zowel bij de eerste als de tweede fase van Kwintijn is Van den Pol verantwoordelijk voor de aanleg van de elektra in de appartementen en parkeergarages.

Lees meer

Start plaatsen 1.300 zonnepanelen op gemeentelijke sportaccommodaties

10-07-2019

Op ongeveer 30 kleine sportaccommodaties (met name gymzalen) worden in 2016 zonnepanelen geplaatst. Wethouder Jansen (Utrechtse Vastgoed Organisatie) heeft op maandag 18 januari met het plaatsen van het eerste paneel, het startsein gegeven voor het plaatsen van meer dan 1300 zonnepanelen op met name gymzalen in heel Utrecht.

Lees meer

Erasmus Universiteit Rotterdam wordt eigentijdse bibliotheek

10-07-2019

De Universiteitsbibliotheek van de Erasmus Universiteit Rotterdam ondergaat het komende jaar een grondige opknapbeurt - een bouwkundige en installatietechnische renovatie tot op het casco.

Lees meer

Multifunctioneel en uniek concept in het centrum van Houten

10-07-2019

Steeds vaker is Van den Pol Elektrotechniek betrokken bij de herontwikkeling van bestaand vastgoed. "Met een andere functie blijkt voor veel verouderde objecten een prima toekomst weggelegd", zegt directeur Wim van den Pol . "JOINN!" is daarvan een actueel voorbeeld. Een gedateerd kantoorpand in het hart van Houten is na jarenlange leegstand getransformeerd in een complex met ZZP-werkplekken, vergaderruimtes, horeca en short stay-appartementen.

Lees meer

Goede samenwerking staat centraal.

10-07-2019

Eerder dit jaar heropende C&A in Rijswijk na een grondige renovatie haar deuren. Onderdeel van de renovatie was onder andere de aanleg van een nieuw lichtplan in de bestaande winkel. Deze en andere technische werkzaamheden waren in handen van Van den Pol. Bouwtechnische coördinatie lag bij Barten Groep uit Driebergen Al jaren een sterk bouwteam waar opdrachtgevers op kunnen vertrouwen.

Lees meer