Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

"Wat het ook is, Van den Pol vindt een oplossing"

Amac is verreweg de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Met 47 winkels en online bedient het bedrijf zowel particuliere als zakelijke klanten.

Het voormalige hoofdkantoor in het centrum van Utrecht was al een geruime tijd te klein. "Gaandeweg ontstond het idee om hoofdkantoor, winkel en logistiek centrum op één locatie te concentreren, " aldus oprichter en CEO Ed Bindels.

De keuze viel op de kop van The Wall, het rode koop- en belevingscentrum langs de A2 bij Utrecht. Bij de ingrijpende verbouwing was Van den Pol verantwoordelijk voor de complete E-installatie inclusief verlichting, data, beveiliging, toegangscontrole, brandmeld- en ontruimingsinstallatie. "Zij ondersteunen ons al vele jaren bij alle elektrotechnische installaties, " aldus Bindels. "Daarbij gaat het zowel om nieuwbouw als aanpassing van bestaande winkels. Door de lange samenwerking kent Van den Pol onze werkwijze als geen ander. Zij kunnen prima omgaan met tijdsdruk die hoort bij een winkelverbouwing. Tijdens werkzaamheden kom je altijd onverwachte zaken tegen. Wat het ook is, Van den Pol vindt een oplossing."

Lees hier het complete interview met Ed Bindels van Amac  Vorige bericht Volgende bericht