Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

De Kroon op Oosterdokseiland - Nieuw Amsterdams icoon

Na NoMA House en Hourglass aan de Zuidas is Van den Pol opnieuw betrokken bij een markant project in de hoofdstad: de bekroning van het Oosterdokseiland. Op 72.500 m2 vloeroppervlak komen onder meer een nieuw kantoor voor Booking.com, appartementen en publieke voorzieningen.

"De combinatie van omvang, complexiteit en locatie maakt dit project uniek, " aldus projectdirecteur Jeroen Galle van ontwikkelaar BPD. "Die kenmerken stellen hoge eisen aan bouwpartners als Van den Pol."

Bij ODE is Van den Pol onder meer verantwoordelijk voor de complete E-installatie, PV-panelen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Jan van 't Westeinde, manager Installaties en Duurzaamheid: "Samen met installatiepartner Klimaatservice is Van den Pol in staat om de complexe integratie van architectuur en installaties te vertalen naar de praktijk.

Ook is vooraf goed nagedacht over de slimme logistiek - waaronder aanvoer van materialen over water - die nodig is voor onze uitdagende planning."Er is veel waardering voor het verregaande commitment van de installatiecombinatie. "Ook al zijn er af en toe tegenslagen, iedereen zet de schouders eronder en gaat ervoor."

Lees hier het complete interview met Jeroen Galle en Jan van 't Westeinde over ODE.

Afbeelding header ODE   Vorige bericht Volgende bericht