Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Verduurzaming heeft hoge prioriteit voor Legit Forum

Onder moederbedrijf Legit Forum opereren 17 werkmaatschappijen. “Rode draad bij onze activiteiten is de derde huid; het interieur van gebouwen,” verduidelijkt Hans Sluijs, samen met René Straver oprichter en directeur. “Wij faciliteren de dynamiek die daar plaatsvindt. Bijvoorbeeld door het leveren van deuren en interieurbouwmaterialen, maar ook met de verhuur van wanden en meubilair voor tijdelijke huisvesting.”

Bij het in topconditie houden van het Legit Forum-vastgoed speelt Van den Pol een belangrijke rol. “Zowel met onderhoud als bij ver- en nieuwbouwprojecten,” zegt Sluijs. Hij ervaart het als een voordeel dat voor uiteenlopende disciplines een beroep kan worden gedaan op één vertrouwde partij. “Als wij laadpalen aan laten leggen, zorgt de betreffende afdeling bij Van den Pol ervoor dat dit wordt uitgevoerd door ons vaste aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig.”

Verduurzaming heeft hoge prioriteit bij Legit Forum, als onderdeel van de brede aandacht voor MVO. “Ambitie is dat uiteindelijk al onze gebouwen energieneutraal zijn.”

Lees hier het complete interview met Hans Sluijs van Legit Formum

   Vorige bericht Volgende bericht