Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

DC Nabuurs

Nieuw Nabuurs-DC klaar voor de toekomst

Om afnemers van ’s werelds grootste brouwconcern AB InBev in stad en regio Amsterdam te beleveren, bouwde logistiek specialist Nabuurs in Osdorp een nieuw distributiecentrum.

“Heembouw is onze vaste bouwer, met Van den Pol als partner voor alle E-installaties,” zegt vastgoedmanager Michel Bruisten. Van den Pol was een voor hem onbekende partij maar de kennismaking bevalt prima. “Je merkt dat beide bedrijven goed op elkaar ingespeeld zijn. De lijnen zijn kort; dat komt de snelheid van zowel besluitvorming als bouw ten goede.”

Zero emission is een belangrijke doelstelling voor Nabuurs. “Die sluit naadloos aan op het beleid van Amsterdam. Per 2025 is in grote delen van de gemeente alleen emissieloos vracht- en bestelverkeer welkom. Met dit DC is Nabuurs daarop voorbereid.”

In nauwe afstemming met Nabuurs verzorgde Van den Pol het inbouwpakket: ledverlichting, data-installatie, toegangscontrole, CCTV en inbraakalarm. “Afspraken nakomen is cruciaal bij zo’n traject, net als adequate communicatie,” benadrukt Bruisten. “Beide aspecten zijn goed geborgd bij Van den Pol, zowel door mijn directe contactpersonen als medewerkers van hun backoffice. Die kennen je niet persoonlijk maar weten wie je bent en zorgen voor de juiste opvolging.”

Lees hier meer over DC Nabuurs in onze PULS

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
DC Nabuurs

Plaats:
Amsterdam

Oppervlakte:
11000

Opdrachtgever:
Heembouw

Bijzonderheden:

BREEAM Very Good certificaat

Zero emission