Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Winkelcentrum Sterrenburg

We kunnen op elkaar bouwen

Na een uitbreiding en ingrijpende renovatie is Winkelcentrum Sterrenburg klaar voor de toekomst. Zo'n project vergt flexibiliteit en oplossend vermogen. Je weet nooit bij de start wat je tegen gaat komen.

De bedrijfsnaam laat over het specialisme geen twijfel bestaan: Retail Bouw Nederland (ver)bouwt winkels , onder meer voor grote ketens. "Daarvan kennen we Van den Pol al vele jaren," zegt projectleider Twan Huizink. In opdracht van Wereldhave, winkelbelegger, werd Retail Bouw Nederland ingeschakeld voor renovatie van Winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. In de make-over ging Van den Pol mee door het ontkoppelen van oude installaties en het installeren van nieuwe voedingen. Op basis van het lichtplan is de complete verlichting vervangen, met hanglampen als prominente blikvangers. Tevens hebben we de geluidsinstallatie vernieuwd en laadpalen aangelegd.

"Renovatie van een winkelcentrum is niet te vergelijken met een nieuwbouwproject", stelt Huizink. "Je weet bij de start nooit precies wat je tegenkomt. Ook blijven alle winkels open, de overlast voor winkeliers en het publiek moet minimaal zijn. Dat vereist bouwpartners die hiermee om kunnen gaan en Van den Pol doet dat als geen ander. Ze improviseren als het nodig is en storingen worden zo snel mogelijk opgelost; de formele afhandeling volgt later wel.  Dit wederzijdse vertrouwen baseert zich op onze ervaringen uit het verleden en is cruciaal bij een project als dit. We kunnen op elkaar bouwen.

Eigenaar Wereldhave was tevreden over het eindresultaat. Die complimenten delen we graag met partners als Van den Pol."


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Winkelcentrum Sterrenburg

Plaats:
Dordrecht

Opdrachtgever:
Retail Bouw Nederland B.V.