Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Energieplein ERA Contour

Altijd een volle accu

De laadvoorzieningen op het Zoetermeerse hoofdkantoor van ERA Contour voldeden niet meer. “Er waren te weinig palen om aan de toenemende vraag te voldoen. De laadsnelheid liet te wensen over en storingen kwamen nogal eens voor,” zegt office manager Sabine Fortes.

Hoog tijd voor vernieuwing en uitbreiding. “Van den Pol is co-maker bij onze woningbouwprojecten. Door hun ervaring met laadvoorzieningen waren ze ook hiervoor de aangewezen partij.” Na de uitbreiding beschikt ERA Contour nu over dertig slimme laadplekken. In de toekomst kunnen eenvoudig meer voorzieningen worden toegevoegd.

De beschikbare energie wordt automatisch verdeeld over de laadpunten. “Dat gebeurt op de achtergrond; je merkt er niets van. In de praktijk parkeert iedereen lang genoeg voor een volle accu. Op een lcd-scherm zie je direct of de auto ook echt oplaadt. Via het softwareplatform maak je eenvoudig gebruikerspasjes aan en kan ik een vastzittende kabel ontkoppelen. Ook is veel informatie beschikbaar, onder meer over de gemiddelde laadduur en het energieverbruik. Van den Pol beheert de installatie op afstand en komt als het nodig is in actie.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Energieplein ERA Contour

Plaats:
Zoetermeer

Opdrachtgever:
ERA Contour