Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Rookmelders SSW

Zorgvuldige voorbereiding basis voor vlekkeloos proces

Woonstichting SSW verhuurt en beheert ruim 5.000 objecten in de gemeente De Bilt. Naast goed en betaalbaar is veilig wonen een speerpunt. “Met de wettelijke verplichting per 1 juli 2022 als extra trigger zijn al onze objecten voorzien van professionele rookmelders,” zegt Arjan Verheul, procescoördinator planmatig onderhoud bij SSW.

Bij de plaatsing van 10.000 rookmelders was zorgvuldige voorbereiding de basis voor een vlekkeloos proces. “Al in een vroeg stadium is Van den Pol daarbij betrokken. Een vertrouwde partner, waarvan ik weet dat ze zonder overlast hun werk doen. Essentieel als je bij bewoners achter de voordeur komt.” Verheul kijkt tevreden terug op de operatie en onze rol. "Van den Pol nam ons veel zorg uit handen. Dat bleek eens te meer toen in april 2022 een van de SSW-flats zwaar werd beschadigd door een gasontploffing. Deze calamiteit eiste onmiddelijk alle aandacht van onze organisatie op. Dat had echter geen enkele impact op de voortgang van de werkzaamheden. Dankzij de inzet van het team van Van den Pol bleef de planning doorlopen."

Plaatsing van rookmelders gebeurde op vrijwillige basis. Bewoners konden een timeslot van hun voorkeur aangeven. “Van den Pol voerde de werkzaamheden uit met een vast team. Waar mogelijk is bij het vervoeren van de rookmelders een elektrische bakfiets ingezet. Het is gelukt zo goed als alle woningen van nieuwe apparaten te voorzien, inclusief een korte instructie aan de bewoners. Oude melders zijn verantwoord afgevoerd via Wecycle.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Rookmelders SSW

Plaats:
De Bilt

Opgeleverd:
2022

Opdrachtgever:
Woonstichting SSW

Bijzonderheden:

10.000 Rookmelders

Waar we konden ging het vervoer met de E-bakfiets