Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Laadinfrastructuur VvE Defensie Eiland

Teamwork

"Op de vraag van de VvE wat het beste laadconcept was, adviseerden wij een dynamische laadinfrastructuur van Q-Charge met 23 individuele Zapptec laadstations,"zegt projectleider van service en onderhoud Dennis van Meurs.

Werkvoorbereider Stephan van Oosterum heeft als werkvoorbereider de communicatie verzorgd tussen opdrachtgever, leveranciers en de monteurs. "Denk aan inventarisatie van de kosten, het bestellen van materialen, configureren van het monitoringportal en het ontwerp van de installatie samen met levrancier Eleqtron en de monteurs. We hebben alles samen uitgevoerd, echt als team."

"De betrokkenheid van de monteurs voorafgaand aan de werkvoorbereiding was cruciaal voor dit project,"stelt Dennis. "Vooraf gaf de leverancier een toelichting over de verschillende componenten en de portal. Hierbij waren ook de monteurs aanwezig. Zo konden we samen vooruitdenken over de beste praktische oplossingen. Stephan kreeg volop ondersteuning. 

Jeroen, Erik en Peter zijn die monteurs verantwoordelijk voor dit project. "Ook de bestaande hoofdverdeelkast is voorbereid voor deze uitbreiding. Er loopt een fladbandkabel rond de hele garage. Hierdoor is altijd ruimte voor nieuwe laadstations: het maakt deze installatie toekomstgericht." 

"Uiteindelijk zijn het de monteurs die ervoor zorgen dat een project succesvol verloopt," benadrukt Dennis. "Het directe contact met de opdrachtgever is daarbij erg belangrijk, zeker omdat wij bij de afdeling Service & Onderhoud vaak ons werk doen in een bewoonde omgeving. Door korte lijnnen wordt snel geschakeld en verloopt de uitvoering vaak probleemloos. Eindresultaat was ook in dit geval een tevreden klant."
 

 

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

Volgend project  

Naam:
Laadinfrastructuur VvE Defensie Eiland

Plaats:
Woerden

Opdrachtgever:
VvE Defensie Eiland