Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Zonnepanelen

Van den Pol is sinds 1995 actief op het gebied van zonne-energie en zonnepanelen. Alle typen solarinstallaties zijn voor ons vertrouwd terrein. Ook voor grote zonne-energieprojecten bent u bij Van den Pol aan het juiste adres. Er is ruime ervaring met de levering en installatie van turn-key zonnestroomsystemen op industrieel niveau.

Duidelijke rapportage
Vertrekpunt is een duidelijk rapport over de optimale hoeveelheid zonnepanelen en hun locatie. Van den Pol is onafhankelijk van leveranciers; wij kiezen altijd panelen die optimaal aansluiten bij uw specifieke situatie en wensen. Onze rapportage bevat ook energiebesparing, CO2-reductie, benodigde investering, terugverdientijd en het rendement van de zonnepanelen. Van den Pol adviseert bij de aanvraag van SDE-subsidie. Desgewenst verzorgen wij ook de subsidieaanvraag.

Veilig door vakmensen
Deskundige, goed opgeleide monteurs plaatsen de zonnepanelen. Stuk voor stuk vakmensen met kennis van zaken, op en onder het dak. Zij zorgen ervoor dat u jarenlang veilig plezier hebt van uw zonnepanelen. Als specialistische E-installateur kent Van den Pol als geen ander het belang van hoogwaardige, veilige installaties.

Onderhoud en monitoring
Pv-systemen moeten jarenlang weer en wind doorstaan. Verzekeraars stellen steeds vaker eisen aan het onderhoud van solarinstallaties. Van den Pol onderhoudt niet alleen eigen systemen maar ook systemen die door derden zijn aangelegd. Desgewenst monitoren wij de status van een solarinstallatie op afstand en rapporteren de prestaties. Blijven die achter of wordt een storing gesignaleerd dan volgt direct actie. Onze rapportage maakt ook duidelijk wanneer het lucratief is om meer of beter presterende panelen te plaatsen.

Kortom: bij monitoring en onderhoud door Van den Pol is uw solarinstallatie veilig en wordt de beoogde opbrengst blijvend gehaald.

Zichtbaar besparen
Van den Pol biedt een tool aan die zowel de opgewekte groene energie als het totale verbruik visualiseert. Via een app zien klanten real-time hoe hun pv-installatie presteert en welk deel van de energiebehoefte duurzaam wordt opgewekt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over wat Van den Pol Elektrotechniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.