Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort
200000 kWh

Verduurzaming Noviflora

Energieneutrale ambitie

Noviflora is een toonaangevende sierteeltexporteur met een assortiment van 12.000 planten en snijbloemen. Niet aleen de producten maar ook de huisvesting is groen. "Onze steakholders verwachten niet anders," volgens Hendrico de Brabander, financieel directeur van Noviflora. "In de loop van de jaren is ons bedrijfspand fors verduurzaamd. Ambitie is om energieneutraal te worden. Met 900 zonnepanelen wekken we 200.000 kWh groene energie op. Verder heeft Van den Pol bijna alle verlichting vervangen door energiezuinige led."

We verzorgde eerder de installaties bij de nieuwbouw van het pand en zijn sinds dien vast partner. "De lijnen zijn kort, medewerkers zijn kundig en plezierig in de omgang. Bij verduurzaming brengen zij opties, investeringen en rendement helder in kaart. Zo kunnen we als klant onderbouwde keuzes maken. Alle aanpassingen zorgen ervoor dat het Noviflora-pand nu over energielabel A beschikt. Ook bij de certificering heeft Van den Pol ons ondersteund, inclusief de aanvraag van het label," aldus Hendrico de Brabander.

Lees meer over Noviflora in onze PULS, editie "Sneller en Slimmer Verduurzamen"  

 

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Verduurzaming Noviflora

Plaats:
Honselersdijk

Opdrachtgever:
Noviflora Holland B.V.

Bijzonderheden:

900 zonnenpanelen 

Led 

A-label