Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Distributiecentrum LKQ Fource

Distributiecentrum LKQ Fource - The Bridge

LKQ Fource - importeur en distributeur van auto-onderdelen- is marktleider in Nederland. " Ons nieuwe distributiecentrum omvat ruimt 50.000 m3 en vervangt vier bestaande locaties,"zegt Manager Logistics Loek Beekman, en is volledig bezet sinds Q2 2021.

Heembouw is verantwoordelijk voor ontwikkeling en bouw van het complex. Het is een echte eycather met de centrale entree op de eerste verdieping, als prominent element. "Het gebouw dankt er haar naam aan: The Bridge. " Naast de logistieke voorzieningen is het welbevinden van medewerkers een belangrijk uitgangspunt. 

Van den Pol is verantwoordelijk voor de E-installatie, verlichting en datavoorzieningen. Duurzaamheid staat met een BREEAM Excellentcertificering op een hoog niveau. Het gebouw is all electric, energieverbruik wordt nauwgezet gemonitord en op het dak is 172 kWp aan PV-vermogen geïnstalleerd. 

De ledverlichting is voorzien van sensoren en kan fijnmazig worden ingesteld. Is er geen activiteit dan dimt de verlichting automatisch terug. Zo brandt nooit meer nodeloos licht. Ook de terreinverlichting gaat in het donker alleen aan als er vrachtauto's laden en lossen.

 

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Distributiecentrum LKQ Fource

Plaats:
Berkel en Rodenrijs

Opgeleverd:
2020

Oppervlakte:
50.000 m2

Opdrachtgever:
Heembouw bedrijfsruimten West B.V.

Bijzonderheden:

BREEAM

Duurzaam

All Electric