Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Zonnepanelen VvE Kluiver

Kluiver ligt vlakbij de Utrechtse Veilinghaven en telt 8 appartementen. "De VvE besloot zonnepanelen te laten plaatsen voor de centrale voorzieningen,"zegt secretaris John Nagelmaeker. "Overwegingen daarbij waren duurzaamheid en kostenbesparing, in die volgorde."

De E-installatie in het complex waarvan Kluiver deel uitmaakt, zijn aangelegd door Van den Pol."Ook hadden zij al zonnepanelen geplaatst op een van onze zustergebouwen. Kortom: een vertrouwde partner."Van den Pol heeft verschillende opties voorgelegd. 

"Ook zijn foto's getoond van een vergelijkbare installatie. We wisten precies wat we konden verwachten. "In één dag zijn 22 panelen geplaatst op het platte dak. "Het inregelen vergde nog een halve dag. De panelen zijn stevig verankerd en zien er keuring uit." Via een app is continue inzicht in de opbrengst. "Die is ruim voldonede voor de centrale voorzieningen . We leveren fors terug aan het net. De verwachte terugverdientijd is acht jaar."

Nagelmaeker is lovend over Van den Pol. "De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Bij vragen volgt een snelle reactie en als zijn zelf iets signaleren, zoeken ze ook proactief contact. De samenwerking krijgt binnenkort een vervolg. "Op ons verlanglijstjes staat het vervangen van TL-verlichting door LED. Een verdere verduuzaming en opnieuw een substantiële besparing. 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Zonnepanelen VvE Kluiver

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
VvE Kluiver