Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Brandmeldinstallatie VvE De Nieuwe Harg

De Nieuwe Harg is een Schiedams appartementencomplex van 12 verdiepingen en 73 wooneenheden. het heeft een zeer actieve VvE ( twee bestuursleden, drie technische commissieleden en een klusteam) . Gerard Richters is lid van de technische commissie. "Bewoners kunnen met opmerkingen of storingen bij ons terecht. Ook voeren wij regelmatig inspecties uit. Om de kosten laag te houden doen wij zoveel mogelijk zelf. Indien nodig worden specialisten ingeschakeld. "

Eén daarvan is Van den Pol. "Zij hebben de brandmeldinstalltie aangelegd en nemen ook het onderhoud voor hun rekening. Jaarlijks worden de installatie grondig getest. Ook is door Van den pol een stappenplan gemaakt waarmee we de werking zelf kunnen checken. "

De brandmeldinstallatie is aangelegd onder het vorige bouwbesluit en heeft een actieve doormelding."Van den Pol meldde dat er door de richtlijn van 2012 zo'n doormelding mogelijk niet meer verplicht zou zijn. Dat zou een aanzienlijke besparing opleveren. Om zeker te zijn, staat de vraag nu uit bij de brandweer. Geeft die groen licht dan kiezen we voor een goedkoper alternatief. Uiteraard blijft de veiligheid gewaarborgd.

VvE - voorzitter Ger Hunnersen is mede-initiatiefnemer en oprichter van het VvE Platform Schiedam. "Via hun website kunnen VvE's ervaringen uitwisselen, onder meer met onderhoudsfirma's en leveranciers. Van den Pol kreeg van ons een 7,5 tot een 8; een prima score. Er is vertrouwen in de deskundigheid van de medewerkers en de kwaliteit van hun advies."


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Brandmeldinstallatie VvE De Nieuwe Harg

Plaats:
Schiedam

Opdrachtgever:
VvE De Nieuwe Harg