Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Winkelcentrum Vleuterweide

Energiezuinige verlichting, o.a. door TL5-armaturen, behoort tot de standaardaanpak van Van den Pol en is ook hier toegepast. Om energiebesparing te bewerkstelligen, realiseerden we hier ook: bewegingsmelders in alle bergingen, licht-/donkerschakelingen voor de gevelverlichting en ledverlichting voor het uitlichten van de gevels en daken van dit winkelcentrum.

Beste winkelcentrum van Nederland

Winkelcentrum Vleuterweide in Utrecht is uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Nederland. De Nederlandse Raad voor Winkelcentra (NWR) reikte op 14 april 2011 de 22e jaarprijs uit aan Vleuterweide vanwege het zeer complete aanbod , het verrassend grote aantal zelfstandige winkeliers en de combinatie 'op hoog niveau' van wonen en winkelen.

Van den Pol Elektrotechniek had een flink aandeel in de totstandkoming van het beste winkelcentrum van Nederland. Van den Pol verzorgde de elektrotechnische installaties van alle woningen, kantoren en algemene ruimten en werkte in opdracht van winkeliers aan een twaalftal winkels in het centrum. Ook het aanlichten van de voorzijde van het winkelcentrum met energiezuinige ledverlichting kwam voor rekening van Van den Pol.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Winkelcentrum Vleuterweide

Plaats:
Utrecht

Opdrachtgever:
n.v.t.

Bijzonderheden:
n.v.t.