Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Simplot China

Frietlijn JR Simplot Company, al meer dan tien jaar in China

Samen met Kiremko Food Processing Equipment verzorgt Van den Pol Elektrotechniek op tal van plaatsen in de wereld de installatie van machines voor de aardappelverwerkende industrie. Zo ook voor de frietlijn van de Simplot Food Group in Beijing, China. Deze 24 uur per dag draaiende fabriek levert acht ton McDonald’s-friet per uur voor de McDonald’s-vestigingen in China. Het is een van de vele vestigingen van de Amerikaanse JR Simplot Company. Het bedrijf is actief in onder andere Canada, Zuid-Korea, China, Mexico en Centraal Amerika en heeft een jaaromzet van circa 4,5 miljard dollar.

Van den Pol Elektrotechniek is als onderaannemer van Kiremko al sinds 2001 bij deze fabriek betrokken. Tot nu toe is er elk jaar wel een verbeter- of uitbreidingsslag gemaakt. Kiremko levert de machines en Van den Pol zorgt voor de volledige installatie en besturing. Het uitvoerende werk wordt gedaan door lokale mensen, maar de supervisie over de bekabeling en installaties én de industriële automatiseringsactiviteiten komen allemaal voor rekening van Van den Pol. Gespecialiseerde monteurs, die goed op de hoogte zijn van het proces in de fabriek en extra getraind zijn in het omgaan met de hygiëne-eisen in de voedingsindustrie, reizen regelmatig naar Beijing.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Simplot China

Plaats:
China

Opdrachtgever:
Kiremko

Bijzonderheden:
n.v.t.