Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

VGI-Promatec

De eerste kennismaking met Van den Pol was reden voor een vervolg

VGI-Promatec ontwerpt en levert onder meer transportbanden, pallet- en krathandlingsystemen en complete handling- en transportsystemen. Een van de klanten is Umincorp, een bedrijf dat een uniek procedé ontwikkelde voor het scheiden van plastic. “Bij de fabriek van Umincorp waren wij verantwoordelijk voor het mechanische deel. De besturing is door Van den Pol aangelegd,” vertelt sales manager Ed Jansen.

Het was een eerste kennismaking voor beide bedrijven en aanleiding voor een vervolg. “Onze activiteiten vullen elkaar aan; samen bieden we een complete oplossing. Bij een aanvraag voor de grootschalige recycling van plastic flessen en blikjes is Van den Pol aangehaakt voor elektra en besturing. Inmiddels is op zes locaties een complete transport- en sorteerlijn gebouwd.”

De samenwerking bevalt nog steeds, stelt Jansen. “Op alle niveaus schakelt Van den Pol snel en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Belangrijk is ook dat de mentaliteit van beide bedrijven overeenkomt. Dat werkt wel zo prettig. Op hun beurt heeft Van den Pol ons bij een aantal aanvragen betrokken. Ik verwacht dan ook veel van onze wisselwerking in de toekomst.”

Lees hier meer over VGI-Promatec in PULS

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
VGI-Promatec

Plaats:
Hapert

Opdrachtgever:
VGI - Promatec Handling Systems