Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

VvE Pieter Calandlaan

In opdracht van VvE Beheer Amsterdam hebben we de afgelopen tijd als hoofdaannemer bij de VvE Pieter Calandlaan in Amsterdam diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Zo is de complete intercominstallatie vervangen en is er een nieuw toegangscontrole sytseem geplaatst. Maar ook zaken die niet onze core business zijn vielen onder onze verantwoording. Zo zijn er stalen hekwerken en nieuwe postkasten geplaatst Is er divers hang- en sluitwerk vervangen en zijn de nieuw geplaatste kozijnen voorzien van een verflaagje.

Een complexe werk gezien alles in korte tijd moest gebeuren en veel dingen onderling met elkaar zijn verbonden. Daarom werd er een strakke planning gemaakt met de bewoners van de 87 appartementen om in vier dagen tijd alle intercom toestellen te vervangen voor een nieuw exemplaar inclusief bijbenhorende bekabeling.

Bij beide entrees werden digitale videfoonpanelen geplaatst, werd de nieuwe videoon audio installatie gemixt en zijn alle berging deuren voorzien van een toegangscontrolesysteem. Tevens werden ook bij beide entrees een vinger print module voor toegang geplaatst. Door je vinger op de scanner te leggen kunnen de voordeuren van het complex worden geopend, mits je vingerafdruk van te voren is ingelezen natuurlijk.

Samen met onderaannemer Coen Hagedoorn en Vercoma als leverancier van de intercom en toegangscontrole hebben we dit project donderdag 7 juli tot tevredenheid en binnen de afgesproken tijd kunnen opleveren. Want bij Van den Pol zeggen we niet voor niets 'Afspraak is afspraak'.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
VvE Pieter Calandlaan

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
VvE Beheer Amsterdam

Bijzonderheden:
87 appartementen