Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Intercom en toegangscontrole VvE Apollo

Appartementencomplex Apollo in De Meern is z'n 20 jaar geleden gebouwd. "De kwaliteit van de intercom ging achteruit . Aanleiding voor vervanging, waarbij gekozen is voor een videofooninstallatie. "meldt VvE voorzitter Rob Smoorenburg. Apollo wordt omringd door vier soortelijke gebouwen. "In één daarvan heeft Van den Pol een nieuwe videofooninstallatie aangelegd. Op grond van de positieve ervaringen daar hebben we hen ingeschakeld. Effectieve mond-tot-mondreclame dus,"lacht Smoorenburg.

In Apollo heeft Van den Pol een Vercoma videofooninstallatie aangelegd. "De aanleg nam amper een dag in beslag. Samen met een van de andere bewoners heb ik uitleg gekregen over het systeem. Sommige oudere mensen moeten even wennen aan de nieuwe techniek. Als zij vragen hebben probeer ik die zo goed mogelik te beantwoorden. 

De kwaliteit van beeld en geluid is prima. Handige functie vind ik de gsm-module waarmee intercomoproepen naar de mobiele telefoon kunnen worden doorgeschakeld. Ook is het mogelijk tien seconden beeld van elke aanbeller op te slaan." Met de nieuwe videofooninstallatie wilde de VvE zowel veiligheid als comfort op een hoger plan brengen. "Daar zijn we zeker in geslaagd."


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Intercom en toegangscontrole VvE Apollo

Plaats:
De Meern

Opdrachtgever:
VvE Apollo