Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Schaap en Citroen

Merkbeleving staat centraal bij Schaap en Citroen

Van den Pol is regelmatig betrokken bij de ver- en nieuwbouw van Schaap en Citroen filialen, een gerenommeerde specialist in juwelen, diamanten en horloges. Om aantrekkelijk te blijven voor het winkelend publiek worden filialen regelmatig aangepast en vernieuwd. Daarbij dragen we zorg voor het vervangen van elektra, datavoorzieningen en verlichting.  Bijvoorbeeld bij de verbouwing van de Amsterdamse Rolex Boutique.  "Hierbij is gebruik gemaakt van veel natuursteen en lichte kleuren, in combinatie met het markante Rolex Green, "aldus Olaf Söder, facility en special project manager bij Schaap en Citroen. "De verkoopruimte is vergroot en er zijn ruime zitjes gecreëerd."

Ook bij de verbouwing van het juweliershuis aan de P.C. Hoofstraat speelde we een rol. In deze Multibrand Boutique vallen onder meer de nieuwe shop-in-shops van Cartier, Piaget, Jaeger-LeCoultre, Breitling, Tudor en Panerai. "Bij het monteren van de shop-in-shops zijn verschillende groepen mensen op hetzelfde momten in een winkel aan het werk. "Dit vereist veel flexibliteit plus een zorgvuldige communicatie." Bij verbouwingen vervangen we de complete verlichting door led.

"Voor het creëeren van sfeer en uitstraling biedt led veel mogelijkheden; in nauwe samenspraak met de architect kiezen we de optimale uitvoering. Ook uit oogpunt van energiebesparing en duurzaamheid is led een verantwoorde keuze."

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Schaap en Citroen

Plaats:
Amsterdam

Opdrachtgever:
Schaap en Citroen