Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Skins Cosmetics

Geen concessies bij winkelverlichting

Skins Cosmetics maakt naam met een onderscheidend en bekroond winkelconcept. Bij de winkel in Mall of the Netherlands golden strenge richtlijnen: handboeken vol regels, vergunningen en certificaten. "En de officiële openingsdatum was een harde deadline," aldus medeoprichter en Creative Director Philip HIllege. De verhuurder van het winkelcentrum bracht Skins in contact met Van den Pol. "Zij hebben ons echt geholpen een weg te vinden in het woud van regels en randvoorwaarden."

Winkelverlichting is voor Skins cruciaal. De hoge eisen op het gebied van duurzaamheid leken een beperkende factuur. "Het energieverbruik bij ons basisontwerp kwam fors boven de norm uit ,"zegt Philp Hillige. Voor onze business unit Retail geen enkel probleem. We kwamen met een nieuw type armatuur dat zuinigheid combineert met een hoge opbrengst. "Daarmee hebben we geen concessies hoeven te doen aan ons lichtplan."

Doordat de klant zo tevreden was was het voor Skins vanzelfsprekend Van den Pol en de rest van het bouwteam in te schakelen bij de volgende winkel aan het Amsterdamse Gelderlandplein. 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Skins Cosmetics

Plaats:
Leidschendam

Opdrachtgever:
Skins Cosmetics