Van den Pol | Expert in elektrotechniek! - Montfoort

Lek en Linge

Terugverdientijd is gehalveerd

Schoolgemeenschap Lek en Linge verduurzaamt weloverwogen. Zowel als het gaat om investeringen als bij de selectie van bouwpartners, bijvoorbeeld voor de aanleg van ledverlichting met onderkast. Lek en Linge is een openbare regionale schoolgemeenschap met alle niveaus van voorgezet onderwijs. Als leerlingen van hun vakantie genieten, is het in de schoolgebouwen razend druk. "De Zomer is het moment voor werkzaamheden die niet tijdens lesdagen kunnen worden uitgevoerd, "  alsdus  Martin Tiggelman, faciltair coördinator .Zoals verduurzaming van verlichting. In de vakantieperiode zijn drie locaties voorzien van energiezuinige ledlampen. 

Bij de selectie van bouwpartners gaat Lek en Linge niet over één nacht ijs. Bij een eerder verlichtingsproject hebben kandidaten na een selectie op prijs en kwaliteit een proeflokaal voorzien van nieuwe verlichting."Dat gaf een goede indruk van het eindresultaat." Bij deze selectie kwamen we als winnaar uit de bus. "Als een bedrijf start met werkzaamheden weet ik al snel wat voor vlees ik in de kuip heb. Bij Van den Pol zag ik direct: dat zit wel goed. Daarom ben ik blij dat ze ook een deel van de huidige verlichtingsverduurzaming voor hun rekening nemen. Medewerkers doen zelfstandig hun werk en communiceren doelgericht. Als het nodig is, weten ze me te vinden, ook proactief. Zo zie ik het graag," verteld Martin. 

Als het gaat om verduurzaming combineert Lek en Linge intrinsieke motivatie met een zorgvuldig inversteringsbeleid. "Bij opdrachtverlening voor de verlichting lag de terugverdientijd op 5 tot 7 jaar; ik schat dat die nu gehalveerd is. "


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Uw gebouw ook veilig, comfortabel, duurzaam en connectief maken? Van den Pol doet dit voor verschillende projecten uit diverse branches. Wij denken graag met u mee.

Contact opnemen

  Vorig project Volgend project  

Naam:
Lek en Linge

Plaats:
Culemborg

Opgeleverd:
2022

Opdrachtgever:
Stichting O.R.S. Lek en Linge

Bijzonderheden:

Verduurzaming verlichting 

Led lampen